FORTSATT TAUS: Rachel Nordtømme er, fortsatt, ikke spesielt lysten på å kommentere bruddet med Petter Northug. Foto: Stella Pictures
FORTSATT TAUS: Rachel Nordtømme er, fortsatt, ikke spesielt lysten på å kommentere bruddet med Petter Northug. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nekter fortsatt å kommentere bruddet

- Dette synes jeg at ingen har noe med, sier Rachel Nordtømme.

Publisert
SEHER.NO: I april kom nyheten om at forholdet mellom langrennsstjernen Petter Northug (25) og friidrettsutøver og kjendisblogger Rachel Nordtømme (21) har tatt slutt. Det var Dagbladet som først omtalte nyheten, og ifølge avisen skal Nordtømme ha flyttet ut av leiligheten paret delte i Trondheim.   

Fredag dukket Nordtømme opp under «Gullruten»-utdelingen i Bergen.

Hverken den vakre 21-åringen eller hennes skistjerne-eks har så langt valgt å uttale seg om mye omtalte bruddet. Til Seher.no forteller Rachel at hun ikke har tenkt til å gjøre det nå heller.

- Det vil jeg fortsatt ikke si noe om, sier hun til Seher.no.
 
- Hvorfor velger dere å være så tause om bruddet?

- Det er en privat ting, dette synes jeg at ingen har noe med, svarer hun kontant.

Friidrettsjenta vil heller ikke uttale seg om når det ble slutt mellom de to, og ikke hvorvidt hun var kjæreste med Petter Northug under ski-VM i Oslo tidligere i år eller ei. Kjendisstatusen hun har opparbeidet seg derimot - det snakker hun gladelig om.

- Så langt trives jeg godt. Det har vært positivt, og det tar jeg med meg videre.

- Har du en ny gutt eller kjæreste i kikkerten?

- Det velger jeg heller ikke å svare på, sier Nordtømme til Seher.no.

Rachel Nordtømme var langt fra den eneste kjendisen som ankom det stjernespekkede TV 2-showet fredag. 21-åringen hadde nemlig selskap av blant andre Ari Behn, Per Heimly, Anne Kat. Hærland, Jon Almaas, Linn Skåber, Anne Rimmen, Ailo Gaup og en haug av andre kjendiser.

Forholdsvis nylig ble det kjent at Nordtømme blir reporter for den nye TV 2-satsningen TV 2 Sporty.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har hun fått ny TV-jobb  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer