Nekter for spiseforstyrrelser

- Hun ser ut som et skjelett...

BENEKTER SPISEFORSTYRRELSER: Nadine hevder selv hun er helt frisk. Påstandene blir slaktet av eksperter. Foto: Stella / All Over
BENEKTER SPISEFORSTYRRELSER: Nadine hevder selv hun er helt frisk. Påstandene blir slaktet av eksperter. Foto: Stella / All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Girls Aloud»-stjernen Nadine Coyle (24) gikk nylig ut og forsvarte seg mot påstander om at hun hadde en spiseforstyrrelse.- Min store svakhet er et godt måltid pommes frites, sjokolade og potetmos. Jeg er hundre prosent i form og frisk, sa hun ifølge Daily Mirror.Nå går helseeksperter ut og slakter uttalelsene til sangstjernen. - For meg ser hun ut som et skjelett. Det er hevdet at hun har gått ned nærmere fem kilo på de siste to månedene. Nå veier hun omtrent 45 kilo. Hun er 1.68 meter høy. Det gir henne en BMI på 16.2, mot en normal-BMI som ligger mellom 18.5 og 24.9, sier kostholdsekspert Juliette Kellow til avisen. Coyle sier selv at hun aldri klarer å spise sunt, og hevder i motsetning til Kellow, at hun har riktig vekt i forhold til kroppstypen. Men hun er enig i at beina hennes er veldig tynne.- Beina mine er alt for tynne og jeg har aldri likt dem. Noen ganger har jeg lyst til å kaste opp når jeg ser på meg selv. Men jeg er helt frisk og veier riktig i forhold til min type kropp. Akkurat det er Juliette Kellow svært uenig i.- Hun er jo veldig undervektig. Man må trene mye for å gå ned såpass i vekt. I tillegg sier hun at hun elsker poteter, men det er ikke så mye fett i poteter, med mindre man dynker dem i smør.- Kjendiser har et ansvar i å være positive rollemodeller. Det er like usunt å være undervektig som å være overvektig, sier kostholdseksperten. En annen ekspert innen kosthold, Charmaine Yabsley, hevder også Coyle må ha gjort noe drastisk for å se ut som hun gjør nå, og hevder det er svært usunt. - Hun har blitt veldig tynn, veldig raskt. Hun ser ut som en bag full av bein. Hvis hun går ned mer enn en til to kilo i uka, kan det føre til økt blodtrykk, skade fruktbarheten og bidra til depresjon, sier hun ifølge Mirror. «Girls Aloud»-sangeren har nå sett seg lei på alt maset rundt vekten sin, og maner fans og medier til én spesiell ting. - Alle spekulerer i vekten min og sier at jeg ikke spiser. Hvorfor kan ikke folk bare la meg være i fred? spør hun i et intervju med magasinet Closer. Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: Hva har skjedd med beina hennes?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer