Elon Musk:

Nekter for kjendistrekant

Går hardt ut mot påstandene.

MERKELIG: Elon Musk har denne uka sett seg nødt til å avkrefte at han har hatt en trekant med to amerikanske superstjerner - deriblant Amber Heard (t.v.). Her er de to avbildet sammen i Sydney i mai 2017. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
MERKELIG: Elon Musk har denne uka sett seg nødt til å avkrefte at han har hatt en trekant med to amerikanske superstjerner - deriblant Amber Heard (t.v.). Her er de to avbildet sammen i Sydney i mai 2017. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av Hollywoods største trekantdramaer om dagen involverer en noe merkelig trio: Johnny Depps (57) ekskone Amber Heard (34), toppmodell Cara Delevingne (27) og Tesla-gründer Elon Musk (48). Opplysningene kommer i forbindelse med et pågående søksmål Depp har rettet mot Heard.

Denne uka har britiske medier skrevet at Depp har beskyldt sin ekskone for å ha hatt en trekant med de to ovennevnte kjendisene. Det ble hevdet at de skal ha møttes i huset til Depp i Los Angeles i slutten av 2016 - etter at Heard og Depp gikk hver til sitt. Det ble også hevdet at Musk og Heard innledet et forhold før skilsmissen var søkt om det året.

Dette er bare siste del i rekken av elleville påstander både Depp og Heard har slengt mot hverandre i den svært offentlige skittentøyvasken skilsmissen deres har vært. Mer om det senere i artikkelen.

Av åpenbare årsaker vekket påstanden oppmerksomhet, og nå har det gått så langt at en av de involverte har sett seg nødt til å svare på påstandene. I en sjelden uttalelse går nå Elon Musk hardt ut mot det han mener er riv ruskende galt.

TREKANTDRAMA: Her er Elon Musk avbildet sammen med Jared Leto (midten) og Cara Delevingne i 2016. Nå hevder Johnny Depp at ekskona Amber Heard har hatt trekant med Musk og Delevingne. Foto: NTB Scanpix
TREKANTDRAMA: Her er Elon Musk avbildet sammen med Jared Leto (midten) og Cara Delevingne i 2016. Nå hevder Johnny Depp at ekskona Amber Heard har hatt trekant med Musk og Delevingne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Aldri vært intime

Det er Page Six som omtaler saken. Overfor nettstedet forteller Musk at han aldri har hatt samleie med Delevingne.

- Cara og jeg er venner, men vi har aldri vært intime. Dette kan hun bekrefte. Jeg ønsker også å bekrefte at Amber og jeg datet omtrent en måned etter at hun hadde søkt om skilsmisse. Jeg tror at jeg aldri var i nærheten av Amber mens hun var gift, forteller Tesla-gründeren.

MØTTES: Cristian og Sandra bestemte seg for å møtes og ordne opp mellom dem, etter at utroskap ødela forholdet deres. Video: Rød Løper Vis mer

Musk er for øvrig for tiden i et forhold med artisten Grimes. Paret fikk nylig sitt første barn, som de har valgt å gi det klingende navnet X Æ A-12.

I samme uttalelse til Page Six tar Musk også til orde for at Depp og Heard burde begrave stridsøksen.

- Livet er for kort for denne utstrakte negativiteten. Når dette er over er det ingen som kommer til å si at de skulle ønske denne saken hadde vart lengre, sier han.

Stridsøksen Musk refererer til har vært i mang et slag allerede. Etter at Depp og Heard bestemte seg for å gå hver til sitt i 2016, etter 15 måneder som rette ektefolk, har begge kvesset øksen i flere omganger.

Alvorlige anklager

Rettsapparatet ble raskt brakt inn i bildet der det blant annet har dukket opp beskyldninger om vold og overgrep. Kort tid etter bruddet i mai 2016 ble det nemlig kjent at Heard hadde fått innvilget besøksforbud mot ektemannen, etter voldsanklager.

To måneder etter, i midten av august, trakk imidlertid Heard voldsanklagene mot Depp. Få måneder senere offentliggjorde hun imidlertid en video der hun fortalte om partnervold og farene ved det.

14. januar 2017 så det ut til at kranglingen mellom de to skuespillerne omsider var over, da de ble enige om detaljene rundt forliket i skilsmissesaken. Siden ble det stille fra begge parter, før Heard i desember 2018 skrev en lengre kronikk for Washington Post, der hun gikk detaljert til verks og beskrev tiden etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes.

I mars i fjor tok det hele en ny vending da Depp skal ha saksøkt ekskona og krevd 50 millioner dollar, nærmere 450 millioner norske kroner, i erstatning for ærekrenkelse.

Et år etter Depps saksøking tok skilsmissen nok en helomvending da Heard innrømmet å ha vært voldelig mot Depp. Et opptak ble senere publisert.

Slått med stekepanne

I det aktuelle opptaket, som skal ha blitt tatt opp mens paret forsøkte å jobbe seg gjennom det turbulente ekteskapet, skal det blant annet komme fram at 33-åringen har slått Depp med både kjeler, stekepanner og vaser.

I samme opptak skal stjernen ha uttalt at hun ikke slo til ektemannen med et ordentlig slag, men at hun klasket til ham.

Som nevnt gikk Depp til søksmål mot Heard i mars i fjor etter at Heard skrev kronikken for Washington Post. Til tross for at Heard ikke nevnte eksmannen ved navn, mente han at det var en ærekrenkelse, og at Heards beskyldninger førte til spekulasjoner om at han var den anklagede overgriperen i kronikken.

Vis mer

Skuespiller James Franco (42) har også blitt dratt inn i det turbulente dramaet. Dette skjedde etter at det dukket opp bilder av ham i samme heis som Heard 22. mai 2016 - natten etter en krangel med Depp, ifølge Evening Standard.

Heards daværende juridiske team sa at Franco den gang bodde i samme leilighetskompleks, og bare tok heisen til samme tid.

Men det stoppet ikke Depps advokater fra å sende ham en stevning i fjor, hvor de ønsket å grille ham over hva Heard og Franco snakket om i heisen, og om hun hadde noen synlige blåmerker.

POPULÆR: Den svenske «Ex on the beach»-deltakeren Pierre Louis satte seg et spesielt mål under oppholdet i Brasil. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Hun fikk kalde føtter på forlovelsesfesten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer