<strong>SLÅR TILBAKE:</strong> Katy Perry bruker nettstedet Twitter til å slå tilbake mot ryktene om at paret skal ha problemer. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Katy Perry bruker nettstedet Twitter til å slå tilbake mot ryktene om at paret skal ha problemer. Foto: All Over Press Vis mer

Nekter for ekteskapsproblemer

- Dette er vel bevis nok?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har den siste uken vært skrevet om de angivelige ekteskapsproblemene mellom Katy Perry (26) og Russell Brand (35), som skal ha startet etter at Brand la ut et mindre flatterende bilde av sin kjære på nettstedet Twitter.

Kjendismedier verden over har skrevet at paret er i full gang med ekteskapsrådgivning. Men skal man tro britiske OK! Magazine, er det ingenting som er i veien mellom Katy og Russell.

«Dette er vel bevis nok?», skriver OK! og henviser til sangstjernens oppførsel på Twitter-siden sin.

- Det er favorittdagen din, «Hump day», skrev Katy til Russell så alle kunne se.

Samtidig spekuleres det nå i om paret, som giftet seg for tre måneder siden, forsøker å bli foreldre for første gang. Perry skal i hvert fall ha kuttet ut kaffedrikkingen for en stund fremover.

- I dag har jeg kuttet ut kaffen og byttet til B-vitamin-drikk. Men ikke fortvil, Starbucks. Dette er ikke for evig, skriver hun.

Da Katy denne uken lanserte parfymen sin, hadde hun på seg en avslørende kjole, med et tynt lag med transparent stoff som holdt kjolen sammen i brystpartiet. Dette ga publikum fritt innsyn i kløften hennes.

- Jeg vet ikke om jeg kan kalle det for en trend, men hudfargede eller transparente stoffer har vi sett brukt med mer eller mindre hell. Under SAG Awards brukte Eva Longoria en hvit, fotsid kjole med transparent stoff i siden, hvor sømmen var svært synlig. Det så veldig kunstløperaktig ut. Når det gjelder kjolen til Katy Perry, kan jeg se at det hudfargede stoffet har en funksjon, men jeg hadde nok prøvd litt Hollywood-tape isteden, sa motejournalist Tone Ra Pedersen i KK.no til Seher.no.

Russell Brand er for tiden i New York, der han spiller inn sin kommende film «Arthur».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg hadde nok prøvd tape isteden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer