Nekter for dopmisbruket

Lamar Odom sier han ikke har problemer med rus.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble basketballspilleren Lamar Odom (33), beskyldt for utroskap mot kona - realitystjernen Khloé Kardashian - med to ulike kvinner. Deretter kom det frem at basketball-proffen har slitt med store rusproblemer de siste to årene.

Forrige mandag forsvant Odom så sporløst etter en krangel med kona fordi han nektet å være med på et familieråd for å få stopp på narkotikamisbruket.

I en ny video bærer Odom tydelig preg av de siste skandaleukene og fremstår mye tynnere enn på lenge. Men 33-åringen nekter for at han sliter med rusproblemer.

- Fansen er bekymret for deg, går det bra? spør fotografene da stjernen kom ut fra en restaurant i Los Angeles.

- Jeg vet ikke, svarer Odom.

- Har du problemer med dop?

- Nei, svarer Odom og nekter for at han trenger profesjonell hjelp. 

Dette er stikk i strid med kona Khloés ønske om å sende ektemannen til rehab. Hun skal være desperat etter å redde livet hans og møtte ektemannen i hemmelighet for å snakke. Ifølge TMZ.com ga hun ham et ultimatum; Hvis han ikke la seg inn til avvenning ville hun skilles. 

Det spørs om forholdet lar seg redde. Ifølge Radaronline har Kardashian ansatt en privatdetektiv som skal ha funnet bevis for at Lamar var utro med minst fem ulike kvinner.  

LES OGSÅ:   Sjekket inn på rehab for å redde ekteskapet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer