AVVISER RYKTENE: Gwyneth Paltrows representant avviser nå ryktene om at skuespilleren har havnet i en bitter strid med sin venninne Madonna.  Foto: All Over Press
AVVISER RYKTENE: Gwyneth Paltrows representant avviser nå ryktene om at skuespilleren har havnet i en bitter strid med sin venninne Madonna. Foto: All Over PressVis mer

Nekter for bitter strid med Madonna

- Dette er falske rykter...

SEHER.NO:  Gwyneth Paltrows representant avviser nå ryktene om at skuespilleren har havnet i en bitter strid med sin venninne Madonna.

Ryktene gikk ut på at vennskapet til de britiske stjernene hadde munnet ut i en bitter strid, på grunn av sjalusi. Men dette avvises nå tvert.

- Dette er falske rykter. De er fortsatt venner, sier Paltrows representant.

Derimot, skal venninnene ha tilbrakt mer og mer tid sammen siden popprinsessen Madonna forlot London og flyttet til America i 2008, etter bruddet med ektemannen Guy Ritchie.

- Jeg kan være slem. Noen ganger må jeg bare sladre. Jeg kan fryse ut mennesker, og jeg er definitive en ekspert på å hevne meg. Faktisk, så er jeg i en situasjon nå, hvor jeg er veldig irritert på en venn, sa Paltrow nylig i et intervju.

Mange trodde dette var myntet på Madonna.

Men det var det altså ikke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Fikk afrikanske fanger løslatt