IKKE SPISEFORSTYRRELSER: Ifølge Shenae Grimes har hun alltid vært naturlig tynn.  Foto: Stella Pictures
IKKE SPISEFORSTYRRELSER: Ifølge Shenae Grimes har hun alltid vært naturlig tynn. Foto: Stella PicturesVis mer

Nekter for at hun sulter seg

- Jeg har ikke spiseforstyrrelser og har alltid vært tynn, sier Shenae Grimes.

SEHER.NO:"90210"-stjernen Shenae Grimes (19) er en av ferskingene i Hollywood, men har allerede fått sin dose mediekritikk.

Tidligere i høst ble Grimes og flere av hennes unge "90210"-kolleger kritisert for å være altfor tynne, og at de med sine radmagre kropper og tydelige spiseforstyrrelser er et ekstremt dårlig forbilde for tv-seerne.

Nylig ble det også hevdet at 19-åringen er et totalt festvrak og stadig dukker opp for sent på settet til serien, hvor hun også oppfører seg som en diva.

Men nå har den unge tv-stjernen fått nok av alle ryktene, skriver People.

- Ingen har spurt meg om noe av dette. Jeg kan virkelig ikke noe for at folk tenker ting om meg fordi de leser aviser og blader og velger å tro på det, forteller hun.

Grimes, som opprinnelig kommer fra Toronto, innrømmer at det å flytte til Los Angeles var et enormt kultursjokk, og at alle ryktene som florerer kan være "svært frustrerende".

Særlig ryktene om spiseforstyrrelser skal ha plaget henne, spesielt fordi en nær venninne av henne lenge har slitt med det.

- Treffer du meg i virkeligheten, kan du ikke si noen ting på det. Det er ingen bein som stikker ut. Bare fordi folk kaller meg tynn, betyr ikke det at jeg blir glad.

- Det er ikke sånn at jeg tenker "jippi", nei, folk forteller meg jo at jeg ikke ser riktig ut. Dette er meg, dette er kroppen min. Jeg har akseptert det, sier hun.

Og ryktene om at hun er en bortskjemt diva som stadig prioriterer fest foran arbeid, bare ler hun av.

- Så mange timer som jeg jobber kan jeg ikke det. Dette er historier som har blitt skrevet om alle. Selvfølgelig er vi de nye jentene i en suksessfull serie, så vi blir stappet opp i disse små boksene. Og folk tror på det. Det får meg til å revurdere alt jeg noensinne har lest om noen, sier hun.

Den nye "Beverly Hills 90210"-serien, som er en oppfølger til originalen fra 90-tallet, har så langt hatt stor suksess i USA, selv om den ble tatt av plakaten i Australia kun uker etter premieren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Har aldri sett dem spise!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.