Nekter for at hun hadde en affære med Beckham

Men det var før noen engang hadde hørt ryktene …

ERTES: Sangeren Katherine Jenkins ertes på Twitter etter at hun nektet for å ha sex med David Beckham. Tusensvis av Twitter-brukere har gjort det samme, og mange andre gjør narr av henne.  Foto: Stella Pictures
ERTES: Sangeren Katherine Jenkins ertes på Twitter etter at hun nektet for å ha sex med David Beckham. Tusensvis av Twitter-brukere har gjort det samme, og mange andre gjør narr av henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Opera-stjernen Katherine Jenkins (32) tok fredag et oppgjør med rykter om at hun skulle ha hatt sex med fotballstjernen David Beckham.

Dermed sendte hun ut følgende melding til sine 228.000 Twitter-følgere:

- Jeg har lest noen forferdelige rykter her og vil at dere alle skal vite at jeg absolutt nekter for at jeg har hatt en affære med David Beckham, skrev hun.

Men, skriver The Sun, de fleste av fansen hennes hadde ikke engang hørt ryktene før hun selv gikk ut og nektet for dem. Det eneste Jenkins oppnådde var at hun selv startet spekulasjoner om hva som er sannheten om henne og fotball-kjekkasen.

I til sammen fem Twitter-meldinger tok hun opp ryktene, og skrev at hun bare har møtte Victoria Beckhams ektemann to ganger, og at hun aldri har vært alene med ham.

Utfallene fikk flere til å erte operasangeren, og det utløste en storm av meldinger på Twitter med andre som også nektet for å ha sex med Beckham.

- Vi må forholde oss til denne typen tull hele tiden på Twitter. I det ene øyeblikket er David død, og så må man forholde seg til nye rykter. Det er ikke en flik av sannhet i noe av det, sier Beckhams talsperson til The Sun.

Fredag ble det også spredd et falsk cover fra US magazine, der det sto at Beckham hadde forlatt kona etter 13 år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: David fikk sin egen statue

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer