OPPGITT: - Chris har ikke sluppet eller "lekket" bilder av Rihanna, sier en representant. Innfelt er tre av de sju bildene som som nå er spredt over hele nettet. Det er ikke endelig bekreftet at alle bildene i serien er av Rihanna. Foto: AP
OPPGITT: - Chris har ikke sluppet eller "lekket" bilder av Rihanna, sier en representant. Innfelt er tre av de sju bildene som som nå er spredt over hele nettet. Det er ikke endelig bekreftet at alle bildene i serien er av Rihanna. Foto: APVis mer

Nekter for at han lekket nakenbildene

- Dette er både en falsk og ærekrenkende beskyldning, sier en talsperson for Chris Brown.

SEHER.NO: Etter å ha blitt banket opp av kjæresten Chris Brown (19) tidligere i år,  har sangstjernen Rihanna (21) nok en gang havnet på alles lepper. Rett før helgen ble det nemlig kjent at hele syv bilder, der den mørke skjønnheten blant annet opptrer naken i en seng, er lekket på nettet.

Kilder i USA beskyldte raskt Brown for å slippe nakenbildene i sinne etter at fotografiene av et skamslått Rihanna-ansikt dukket opp online kort tid etter det påståtte overfallet fra 19-åringen.

Rihannas eks-kjæreste hevder derimot at han ikke hadde noe å gjøre med at de intime bildene plutselig var blitt offentlige.

- Dette er både en falsk og ærekrenkende beskyldning. Chris har ikke sluppet eller "lekket" bilder av Rihanna eller noen andre for den saks skyld, sier en representant for R'n'B-stjernen til Essence.com.

Chris Brown er for øvrig siktet for grov vold, og skal i retten senere denne sommeren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Poserer for Louis Vuitton