FORLOVELSEN: Kanye West gikk ned på kne på bursdagen til Kim Kardashian 21. oktober i fjor. Begivenheten ble foreviget i en episode som ble sendt i sesong 9 av reality-serien «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Stella Pictures
FORLOVELSEN: Kanye West gikk ned på kne på bursdagen til Kim Kardashian 21. oktober i fjor. Begivenheten ble foreviget i en episode som ble sendt i sesong 9 av reality-serien «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Stella PicturesVis mer

Nekter for at de giftet seg i hemmelighet

Bryllupsryktene har gått hele helgen rundt Kim Kardashian og rapperen Kanye West.

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian og rapperen Kanye West har lenge planlagt å avholde et storslått bryllup i kjærlighetsbyen Paris i slutten av mai.

Men ifølge TMZ tidligere denne uken skulle de to gifte seg i en privat seremoni allerede denne uken.

- De trosser sitt DNA og velger å holde en privat seremoni hjemme hos seg selv i Los Angeles denne uken, skrev nettstedet.

En kilde nær paret har avslørt at de allerede har skaffet vielsessattest, og at de har fått en såkalt «konfidensiell attest» som gjør at de slipper å møte opp i et rettslokale for å få utført seremonien. Gjennom helgen fortsatte ryktene. Men en kilde nær Kardashian-familien hevder nå overfor People at Kim fortsatt ikke er gift. Kims talsperson har på sin side ikke kommentert ryktene.

Slik blir Kim og Kanye-bryllupet:

Dermed kan det fortsatt se ut til at 24. mai er datoen for  Kim Kardashian og Kanye Wests bryllup. Eventyrbryllupet har vært planlagt i flere måneder, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når to av verdens største stjerner blir smidd i hymens lenker.

Ifølge ContactMusic ønsker de to seg et kongelig bryllup, og har latt seg inspirere av hertuginne Kate og prins Williams bryllup i 2011. De skal angivelig bruke rundt 750.000 kroner per bryllupsgjest på gigabryllupet.

Paret, som satte salgsrekord etter bladhets for Vogue-cover i april, er foreldre til lille North West (10 mnd).

Kim Kardashian sikret seg eget Vogue-cover:

 

Dette blir Kanye Wests første bryllup, mens Kim Kardashian i 2011 var gift med basketballspilleren Kris Humphries (29) i 72 dager. Hun var også gift med plateprodusent Damon Thomas fra 2000 til 2004.

LES OGSÅ: Derfor nekter Beyoncé og Jay Z å komme i bryllupet