Nekter for anoreksi

Sjokk-tynne Tara Reid forsøker å ta bladet fra munnen.

NED I VEKT: Tara Reid sier hun ikke lider av spiseforstyrrelser - men at hun måtte slanke seg for en filmrolle. Foto: All over press
NED I VEKT: Tara Reid sier hun ikke lider av spiseforstyrrelser - men at hun måtte slanke seg for en filmrolle. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg er ikke for tynn. Jeg legger på meg fem kilo, jeg tar av fem kilo. Jeg var tynn på grunn av en film jeg akkurat har spilt inn.

Tara Reid raser i OK! Magazine etter at anoreksi-ryktene har svirret rundt henne i flere uker.

- Nå sier de at jeg er feit fordi jeg har lagt på meg fem kilo... Jeg kan ikke vinne, fortviler jenta som åpent har fortalt om sine mange plastiske operasjoner.

Hun langer også ut mot dem som har kalt henne for ei partyjente.

- Hvis jeg har en drink i hånden, betyr ikke det at jeg er en alkoholiker. Hvis jeg vil ha et glass vin, tar jeg et glass vin. Jeg burde ikke være redd for hva pressen vil si. Uansett hva du gjør, er løpet kjørt. Det har jeg lært, sier den festglade "American Pie"-stjernen.

Deretter legger Reid til at hun har det som finest når hun får sitte ved peisen sammen med vennene sine.

LES OGSÅ: Full Reid falt sammen

Se Taras forandring her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer