HELT NATURLIG: Realitystjernen nekter for at hun gjennomgått plastisk kirurgi for å fikse på ansiktet. Foto: All Over Press
HELT NATURLIG: Realitystjernen nekter for at hun gjennomgått plastisk kirurgi for å fikse på ansiktet. Foto: All Over PressVis mer

Nekter for å ha tatt neseoperasjon

Men Kim Kardashian utelukker ikke plastisk kirurgi i framtiden...

SEHER.NO: Kim Kardashian (29) gikk nylig draktisk ned i vekt, takket være det hun hevder er et resultat av diettplanen "Quicktrim".

Selv om skjønnheten er opptatt av å se bra ut, nekter for at hun har fikset på ansiktet sitt.

- På coveret av et amerikansk magasin sto det at jeg hadde operert nesen, men det er sannsynligvis en av mine største usikkerheter og det jeg ville ha fikset, men det er bare oppspinn, sier hun ifølge Femalefirst.

29-åringen, som er mest kjent fra realityserien "Keeping up with the Kardashians", understreker imidlertid at det ikke er helt uaktuelt å legge seg under kniven en gang i framtiden.

- Kanskje jeg vil fikse på noe en dag. Jeg tror ikke jeg er typen til å si nei, men jeg har ikke tatt rumpe eller kinn-implantater slik mange folk påstår.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vekten min er sunn