<strong>STOR FAMILIE:</strong> Selv om dette er parets første barn, har Mel B to barn fra tidligere forhold, mens Belafonte har en datter fra et tidligere forhold.  Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Selv om dette er parets første barn, har Mel B to barn fra tidligere forhold, mens Belafonte har en datter fra et tidligere forhold. Foto: All Over Press Vis mer

Nekter ektemannen adgang under fødselen

- Han hadde vært fryktelig, sier Mel B om ektemannen Stephan Belafonte.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Spice Girls»-sangeren Melanie Brown (35), kjent som «Mel B», vil ikke at ektemannen Stephan Belafonte skal være tilstede når hun føder deres barn, skriver femalefirst.co.uk.

Paret venter sitt første barn, men Mel B har datteren Phoenix Chi (12) og Angel Iris (4) fra tidligere forhold, og er stemor til ektemannens datter Giselle (6)

- Om han kommer til å være min fødselspartner? Herregud nei, han hadde vært fryktelig, sier sangeren.

Stjernen forteller videre at hun tror hun kommer til å være roligere enn ektemannen under fødselen.

- Jeg nevnte at vi måtte pakke koffertene våre, og han ble helt hvit i ansiktet. Jeg ser for meg at han kommer til å være helt vill mens jeg sitter der, puster og ler av ham, sier stjernen ærlig.

Videre forteller hun at hun ikke vil ha en naturlig fødsel uten smertestillende.

- Jeg har opplevd å ikke ha smertestillende, og har derfor opplevd de negative sidene ved det, sier hun.

Paret giftet seg i Las Vegas i 2007.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Mel B feiret graviditeten med alkohol!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer