Nekter eksen å gi ut privat video

- Aldri noensinne må den offentliggjøres, slår retten fast.

FÅR FORBUD: - Hvis forbudet blir overprøvd, betyr det fengselsstraff, fastslo dommer James Chalfant om J-Los eks, Ojani Noas, planer om å gi ut en privat video fra tiden de hadde sammen. Foto: Scanpix
FÅR FORBUD: - Hvis forbudet blir overprøvd, betyr det fengselsstraff, fastslo dommer James Chalfant om J-Los eks, Ojani Noas, planer om å gi ut en privat video fra tiden de hadde sammen. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: I oktober ble det kjent at Jennifer Lopez`(39) eks, Ojani Noa, vil nå lage film om det avsluttede forholdet mellom ham og Jennifer. Umiddelbart sendte dog sangerens advokater et brev til produsentene av filmen "How I married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story", der hun ba dem om å legge planene på is.

Nå har en dommer offisielt gitt Noa forbud mot å gi ut de intime videoene.

- Den må ikke offentliggjøres under noen omstendigheter. Aldri noensinne, uansett tidspunkt eller sted, med mindre retten beslutter noe annet. Hvis forbudet blir overprøvd, betyr det fengselsstraff, fastslo dommeren, James Chalfant, tirsdag, ifølge Ekstrabladet.

Jennifers eks ønsket opprinnelig å gjøre bruk av 11 timers opptak, som tar utgangspunkt i det daværende parets bryllup i Florida og bryllupsreise til Cuba. I hans øyne er det snakk om en dokumentarfilm...

Utenfor rettslokalet avviste J-Los advokat, Jay Lavely, at sangerens såkalte "sextape" inneholder scener som er og bør være forbudt for barn. Han slo fast at det overhodet ikke er sexscener på båndene.

- Det er snakk om private opptak, men ingen sex, sa advokaten, som tilføyde at Lopez vil at de skal forbli private ettersom det visse steder forekommer litt uskyldig nakenhet.


- Det er uskyldige bånd, men de er tilstrekkelig private til at de kan misbrukes. Derfor har min klient ønsket at de ikke skal offentliggjøres, sa han.Noa har blitt saksøkt for ti millioner dollar av eks-kona for kontraktsbrudd. Ifølge henne selv har han nemlig brutt en avtale om fortrolighet de to inngikk da de inngikk skilsmissen i januar 1998. Paret var gift i under ett år.

Domsavgjørelsen som nå har falt, er i prinsippet kun midlertidig. J-Los advokat regner nå med å vende tilbake med et krav om at forbudet gjøres permanent.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no ,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Blottet brystene på åpen gate