Nekter babyen å smake kjøtt

Jenna Dewan-Tatum vil kun oppdra datteren på frukt og grønnsaker.

VEGETARIANER: Jenna nekter datteren Everly å spise kjøtt i håp om at hun skal bli vegetarianer som mamma. Foto: FameFlynet Sweden
VEGETARIANER: Jenna nekter datteren Everly å spise kjøtt i håp om at hun skal bli vegetarianer som mamma. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Channing Tatum (33), kjent fra filmer som «Magic Mike» og «White House Down» og kona «Witches of East End»-stjernen Jenna Dewan Tatum (33) ble foreldre til sitt første barn i fjor sommer.

Nå forteller Jenna at paret har bestemt seg for at datteren Everly skal bli vegetarianer.

Paret ønsker å holde datteren unna kjøtt, men vil la henne bestemme selv når hun blir gammel nok.

- Hun spiser frukt og grønnsaker. Ikke noe annet. Jeg vil bare at hun skal være sunn og frisk. Ha et sunt kosthold. Vi vil la henne bestemme når hun blir eldre, sier Dewan-Tatum til People ifølge Contactmusic.com.

KJEKKAS: I fjor ble Channing Tatum kåret til årets mest sexy mann.. og ikke uten grunn. Her fra Magic Mike-filmen. Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: I fjor ble Channing Tatum kåret til årets mest sexy mann.. og ikke uten grunn. Her fra Magic Mike-filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespilleren innrømmer at hun og ektemannen har et veldig forskjellig utgangspunkt når det kommer til hva datteren skal spise. Channing er kjent som en skikkelig «kjøttelsker».

- Vi er totalt forskjellige på det området. Noen ganger kan jeg dra ham med på mine vegetarianske restauranter, og han spiser det han får servert. Men senere på kvelden når vi kommer hjem spiser han hva han vil. Motsetninger tiltrekker hverandre, forteller Jenna.

Jenna tilpasser seg fremdeles livet som mor, men er overlykkelig over at huset deres i Los Angeles ha blitt mer hjemmekoselig og «moro».

- Jeg forsøker å gjøre 8 millioner ting på en gang. Hun liker ikke å ta en lur lengere enn en time, så i løpet av den timen må jeg få gjort alt jeg skal! Men det er mye musikk og mye latter. Det er fantastisk, ler filmstjernen.

Skuespillerduoen møttes da de spilte mot hverandre i filmen «Set Up» i 2006 og giftet seg tre år senere i Malibu i Los Angeles.

LES OGSÅ:   Viste frem datteren for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer