Nekter ansatte å spille eksens låter

Justin Bieber har fremdeles ikke kommet over det vonde bruddet med Selena Gomez.

STRENGE KRAV: Sangeren har et strengt krav om at det ikke under noen omstendigheter skal spilles musikk av Biebers ekskjæreste Selena Gomez på settet. Sangeren vil tydeligvis ikke bli minnet på ekskjæresten mens han jobber. Foto: All Over Press
STRENGE KRAV: Sangeren har et strengt krav om at det ikke under noen omstendigheter skal spilles musikk av Biebers ekskjæreste Selena Gomez på settet. Sangeren vil tydeligvis ikke bli minnet på ekskjæresten mens han jobber. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da superstjernen Justin Bieber (19) tidligere denne måneden reiste til Las Vegas med venner, skal han ha fått svært god kontakt med en lokal kvinne.

Bilder E! News har fått tak i, viser Bieber i svært tett omgang med kvinnen, Jordan Ozuna, mens de skulle friste lykken i en vindtunnel.

Bieber skal ha blitt fanget av kameraene i det han kysset og strøk på Jordan på et venterom før han skulle forsøke seg på simulert fallskjermhopp.

Likevel virker det ikke som om tenåringsidolet helt har kommet over ekskjæresten Selena Gomez.

Nettstedet TMZ.com hevder å ha fått tak i Justin Biebers raiderliste fra et fotoshoot tidligere denne måneden. Der kommer det frem at Bieber ikke vil ha mobiltelefoner på settet og at ingen skal spørre om autografen, noe som egentlig er ganske vanlige krav fra kjendisene.

Bieber har har derimot også en hel del andre krav som må kunne krysses av på lista før superstjernen er fornøyd. Popstjernen krever blant annet urte-te, svensk godterifisk, to poser med Haribo colaflasker, flere hvite t-skjorter, singletter og sokker.

Men Bieber har flere ting på listen, og det er nå det begynner å bli litt mer spesielt. Sangeren har et strengt krav om at det ikke, under noen omstendigheter, skal spilles musikk av Biebers ekskjæreste Selena Gomez på settet. Sangeren vil tydeligvis ikke bli minnet på ekskjæresten mens han jobber.

Tidligere har det sett ut som om de to stjernene har gått videre, men samtidig beholdt vennskapet. Nå kan det virke som om Justin fremdeles har sterke følelser for Gomez.

Neste punkt på listen til Bieber er at ingen får lov til å snakke til ham. Dermed kan det bli vanskelig å finne ut av hva han egentlig mener om Selena Gomez...

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer