Gigi Hadid og Victoria's Secret:

Nekter å vise seg frem i undertøyet i Kina

Supermodellen trekker seg fra den eksklusive motevisningen til Victoria's Secret.

TREKKER SEG: Gigi Hadid (her i 2015) blir ikke å se i årets storslåtte Victoria's Secret-moteshow. Det har hun selv annonsert på Twitter. Nå spekuleres det i om en skandalevideo kan være grunnen. Foto: Invision/ AP/ NTB scanpix
TREKKER SEG: Gigi Hadid (her i 2015) blir ikke å se i årets storslåtte Victoria's Secret-moteshow. Det har hun selv annonsert på Twitter. Nå spekuleres det i om en skandalevideo kan være grunnen. Foto: Invision/ AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Gigi Hadid (22), som i fjor dro inn over 74 millioner kroner på modellvirksomheten sin, har de par siste årene vært et av trekkplastrene på det berømte undertøysshowet til Victoria's Secret.

Men nå har supermodellen brått trukket seg fra mandagens planlagte visning i Shanghai i Kina.

Flere medier, deriblant W Magazine og Yahoo News, har omtalt moteskandalen. Hadid skulle etter planen være med i showet, men har nå valgt å trekke seg.

Hun forklarer ikke grunnen bak den plutselige exiten fra showet, som hun var med i for første gang i 2015, men flere spekulerer altså i om det kan ha noe med en videosnutt å gjøre.

Lagde skjeve øyne

Tidligere i år la søsteren hennes, Bella Hadid, ut en video av Gigi. Hun gjorde øynene sine smale, mens hun holdt en Buddha-formet kake. Det fikk flere kinesere til å reagere, og Hadid følte i september at hun måtte legge seg flat.

På Weibo, som kan sies å være Kinas svar på Facebook, la hun ut en melding der hun sa at det aldri var meningen å såre noen, og at hun respekterer og elsker det kinesiske folk.

Kryptisk melding

En pressetalsmann for Victoria's Secret nektet å svare på om dette var noe av grunnen til at hun trakk seg. AFP spurte også om det kunne ha noe å gjøre med kinesiske myndigheter, men også det spørsmålet forble ubesvart.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer