Nekter å vise magen

Den norske artisten Alexandra Joner spiller gjerne på sex, men et sted går grensen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den norske danseren og popartisten Alexandra Joner - som for tiden gjør suksess med singelen «Sunrise» - har fått mye ros for sin sexy stil både på scenen og foran videokameraene.

Torsdag fikk hun igjen mange beundrende blikk, da hun ankom sommerfesten til plateselskapet Universal i sort latex-skjørt og gjennomsiktig blondebluse.

Men til Seoghør.no avslører Joner at hun synes det er viktig å se sexy ut, men en del av kroppen vil hun helst ikke vise frem.

- Jeg er ikke fan av å vise frem magen. Jeg har alltid drømt om å ha «six-pack», men har aldri klart å få det. Jeg er altfor glad i mat.

En gang skal hun fått grøsninger da hun ble tvunget til å bruke et sceneantrekk, som blottet magen.

- Det skjedde i Norge, da jeg var sånn 15 år. Det var en shorts og en magetopp. Jeg tenkte bare «å nei!, det er «so wrong!», sier hun og ler.

Fansen må derfor være forberedt på å vente lenge før de ser henne vise magen i en av sine egne musikkvideoer og show.

- Kanskje hvis jeg kommer opp til en «two-pack», så skal jeg vurdere det. Men jeg kan ikke love noe, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg håper jeg går alene hjem i kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer