SVÆRT PÅKLEDD: Lily Allen var usedvanlig godt påkledd da hun opptrådde under the Big Chill søndag (bildet til venstre), og ville tydeligvis ikke vise frem sin voksende babymage.  Foto: All Over Press
SVÆRT PÅKLEDD: Lily Allen var usedvanlig godt påkledd da hun opptrådde under the Big Chill søndag (bildet til venstre), og ville tydeligvis ikke vise frem sin voksende babymage. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å vise frem babymagen

- Beklager antrekket, men jeg er gravid...

SEHER.NO: I forrige uke kunne den britiske popstjernen Lily Allen (25) bekrefte at hun og kjæresten gjennom ett år, Sam Cooper (31), venter deres første barn sammen.

«Smile»-sangerinnen har lenge drømt om å få egne barn, og var helt knust da hun i 2008 opplevde en spontanabort med sin daværende kjæreste - Chemical Brothers-stjernen Ed Simons.

Derfor var det med ekstra stor glede at 25-åringen kunne avsløre babynyheten i forrige uke, og fortalte at både hun og kjæresten er ekstatiske over nyheten.

- Det er med stor glede jeg kan fortelle at jeg og Sam venter vårt første barn sammen. Og jeg må bare si at vi er så utrolig glade akkurat nå, sa Allen i forrige uke.

Ifølge venner av popstjernen har hun planlagt å ta en fem år lang pause fra musikk-karrieren, for å kunne fokusere på å være en fulltidsmamma til den lille, som er ventet til vinteren.

Men tross den tydelige gleden, har popstjernen unngått å vise frem sin voksende babymage siden graviditeten ble kjent, skriver Daily Mail.

Søndag opptrådde hun for kanskje siste gang før fødselen under the Big Chill-arrangementet i Herefordshire, og selv om det er en kjent sak at hun er gravid, ønsket hun ikke å bli avbildet i det hun sang, og hadde opprinnelig forbudt pressefotografer å ta bilder.

Og 25-åringen, som ellers pleier å være svært vågal i sine valg av sceneantrekk, hadde gjort alt hun kunne for å skjule den voksende kulen, iført en stor herreskjorte, jeans og Converse-sko.

- Beklager antrekket, men jeg er gravid og dette arrangementet heter jo the Big Chill. Jeg hadde pakket høye hæler, men kjæresten min pakket dem ut. Han sa at jeg ikke fikk ha på meg høye hæler på scenen, så det er forklaringen bak utseendet mitt, humret stjernen i det hun gikk på scenen.

I intervju med britiske Elle tidligere i sommer fortalte Lily at hun ønsket å ta en pause fra musikk-industrien dersom hun ble gravid, og at hun håpet hun ville få barn så snart som mulig.

- Jeg synes ikke jeg er for ung til å få barn. Min mor var 23 år da hun fikk meg. Men det er vanskelig å være en kvinne som drømmer om en familie. Barn tar opp hele livet ditt, særlig de to-tre første årene. Derfor ville det ikke vært særlig ansvarlig for meg å dra på en verdensturné dersom jeg fikk et barn, sa hun den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette startet babyryktene