Nekter å vise babymagen

Realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi skjuler den voksende magen med vesker og løse klesplagg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig bekreftet Jersey Shore-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) at hun venter sitt første barn med kjæresten Jionni LaValle (24). Gravideryktene svirret lenge før Snooki bekreftet svangerskapet, fordi hun hadde solgt nyheten eksklusivt til Us Magazine.

Snooki skal være fire måneder på vei. Realitystjernen er vant til å eksponere seg på TV og det var ventet at hun tidlig ville vise frem sin voksende mage. I stedet virker det som TV-stjernen skjuler kroppen sin i løstsittende klær og bak store vesker.

Ifølge amerikanske medier skjuler Snooki magen fordi hun er i forhandlinger med MTV om å få sitt eget realityshow som følger svangerskapet.

Den vordende faren og moren gleder seg nå til å bli en liten familie.

«Tusen takk alle sammen. Beklager ventetiden, men bra at alle er lykkelige. Nicole og jeg er kjempespente!! Babyen vår blir liten og brun» skrev Jionni på Twitter.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg håper hun spontanaborterer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer