Nekter å være julenisse for barna

Skuespilleren vil ikke være med på julehysteriet i Hollywood.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:    Filmstjernen Brad Pitt (49) begynner å dra på årene, men selvom han har noen grå hår i skjegget, er han fremdeles ikke klar for å spille rollen som julenisse.

Til TV-programmet «Good Morning America» forteller skuespilleren at han ikke bryr seg så mye om «de nisse greiene».

Angelina Jolie (37) og Brad Pitts seks barn lider derimot helt sikkert ingen nød på juleaften, men skuespillerene vil ikke lure barna til å tro at gavene kommer fra Nissen.

Brad sier i programmet at han forteller sine barn at noen tror at gavene kommer fra nissen, mens andre tror det er foreldrene som kommer med gavene. Barna hans får lov til å tro på det de vil.

For seksbarnsmor Angelina Jolie betyr familien alt - det vil si nesten.

Hun ønsker nemlig ikke å feire jul hos forloveden Brad Pitts (48) foreldre i Missouri, fordi at hun ikke ønsker at barna skal bli påvirket av foreldrenes negative holdninger.

Bifile Jolie er en forkjemper for aksept av homofile, men med svigerforeldre som er totalt imot homofili, på bakgrunn av deres kristne livssyn, har «Tomb Raider»-stjernen nå satt foten ned.

Det blir ingen jul hos Bill og Jane Pitt. Paret - som for tiden forbereder bryllup - møttes i 2005 under innspillingen av filmen «Mr and Mrs. Smith».

Vi tror nok at Jolie-Pitt barna får det de vil ha uansett om de tror det er nissen eller Brad som kommer med gavene.  LES OGSÅ:   Legger opp som skuespiller for barna sin skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer