- REN LØGN: Den 14 år gamle «Modern Family»-stjernen Ariel Winter hevder moren kun lyver for å redde sitt eget ansikt, når hun beskylder skuespilleren for å ha hatt sex med en 18 år gammel gutt. Foto: All Over Press
- REN LØGN: Den 14 år gamle «Modern Family»-stjernen Ariel Winter hevder moren kun lyver for å redde sitt eget ansikt, når hun beskylder skuespilleren for å ha hatt sex med en 18 år gammel gutt. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å være i samme rom som moren

Familiedramaet i Hollywood-stjernen Ariel Winters liv vil ingen ende ta.

SEOGHØR.NO:   Familiedramaet i Hollywood-stjernen Ariel Winters (14) liv vil ingen ende ta

Etter at «En moderne familie»-skuespillerens mor Chrystal Workman ble beskyldt for å ha mishandlet sin berømte datter fysisk og psykisk, ble Ariels storesøster Shanelle Gray (34) midlertidig oppnevnt som søsterens verge.

Nå er krangelen mellom Ariel og moren igjen tilbake i retten.

Ariels advokater skal under rettsaken ha uttalt at «Modern Family»-stjernen ikke under noen omstendigheter vil ha noe å gjøre med moren. Hun ønsker ikke en gang å sitte i samme rom.

Moren Chrystal Workman ønsker å tvinge datteren til å gå i terapi sammen med henne, men dommeren var ikke enig.

Dommeren sa, ifølge TMZ, at han ikke kunne tvinge en tenåring til å ha et forhold til sin egen mor hvis hun ikke ønsket det selv. 

Ariel har ikke snakket med sin mor på over fem måneder, etter at søsteren tok over formynderskapet. 

I desember skal moren ha kontaktet Hollywood-publisisten Jonathan Hay og sagt at hun har nakenbilder av datteren som hun i all hemmelighet ønsket å lekke i media.

Hay sier til nettstedet at Chrystal har mast på ham konstant hele uka om bildene, som skal være tatt for seks eller syv år siden, men at han har nektet å gjøre noe fordi han føler hun prøver å sverte datteren - og selv ønsker han å hjelpe Ariel.

Hay skal allerede ha blitt kontaktet av et medlem i skuespillerens juridiske team, men han er på dette tidspunkt usikker om han vil få noen rolle i saken.  

LES OGSÅ:  - Hun ble mishandlet