NATURLIG SLANK: Keira Knightley benytter seg ikke av strenge dietter og treningsmetoder for å holde seg slank. Foto: All Over Press
NATURLIG SLANK: Keira Knightley benytter seg ikke av strenge dietter og treningsmetoder for å holde seg slank. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å trene

Den syltynne stjernen synes helsestudio er gørrkjedelig.

SEHER.NO: Keira Knightley (22), som nylig uttalte at hun er på vei til å bli nudist, nekter å sette sine føtter i et helsestudio. Hun forklarer at sin slanke kropp er et resultat av kombinasjonen av en stram timeplan og det at hun elsker å danse til sanger på radioen, skriver Starpulse.com.

- Jeg liker virkelig ideen om yoga, men jeg klarer ikke utføre øvelsene og det gjør meg så forbannet. Hvis noen ber meg slappe av gjør jeg det stikk motsatte. Derfor er jeg dessverre ingen yoga-jente, sier hun ifølge nettstedet.

"The Pirates of the Caribbean"-stjernen forteller også at hun aldri kunne klart å følge de strenge treningsmetodene flere av Hollywood-kjendisene benytter seg av for å se bra ut. Hun røper videre at hun tidligere har prøvd seg på timer i sal, men at opplevelsen skremte henne bort for resten av livet.

- Trening i helsestudio med masse repetisjoner er bare så ufattelig kjedelig. Jeg er ikke en helsestudioperson i det hele tatt. Den eneste treningen jeg får når jeg ikke jobber er når jeg skrur opp volumet på radioen.

LES HER: Knightley knust etter at filmprisen glapp