Nekter å trene om han ikke får betalt

- Jeg foretrekker burgere og øl, sier Hollywood-kjekkasen Matt Damon.

SAVNER USUNN MAT: Matt Damon er altfor glad i god mat til å sette pris på å trene. Neste måned fyller han 45 år, og han innrømmer at alderen begynner å sette sine spor. Foto: NTB Scanpix
SAVNER USUNN MAT: Matt Damon er altfor glad i god mat til å sette pris på å trene. Neste måned fyller han 45 år, og han innrømmer at alderen begynner å sette sine spor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Matt Damon (44) har gjort stor suksess som Jason Bourne i tre av fire «Bourne»-filmer.

Den talentfulle skuespilleren, som nå er igang med innspillingen av film nummer fem i serien, må jobbe beinhardt fysisk for å komme i form til rollen.

Nylig postet produsenten Frank Marshall et bilde av Damon i bar overkropp som viser at firebarnsfarens dedikerte treningsrutiner har gitt fantastiske resultater.

 
 

Men nå avslører filmstjernen selv at han ikke kan fordra å pine seg gjennom de tøffe øktene som gir ham svulmende muskler.

- Det er hardt arbeid. Vet du hva noen sa til meg? De sa: «Det krever mange nei og ikke et eneste ja». Og det er akkurat slik det er, forteller han til E!News.com.

- Jeg liker altfor godt å si ja, så det er kun for jobben jeg gjør dette. Jeg liker burgere og øl, og nå har det ikke vært hverken burger eller øl på lang tid.

Damon har fått hjelp av kjendistreneren Jason Walsh til å bygge seg stor, men han gjør det ikke med glede.

- Det er smertefullt, forklarer han om den intense treningen, og skylder på alderen.

- Det er annerledes nå. Jeg er 44 år og det kjennes definitivt på kroppen.

Mens den foreløpige navnløse «Bourne»-filmen kommer på kino neste år, er Damon snart aktuell på kino i science fiction-filmen «The Martian» - hvor han spiller en astronaut som blir forlatt på planeten Mars.

FAMILIEMANN: I ti år har Matt Damon vært gift med kona Luciana og sammen har de fire døtre i alderen 16, 9, 7 og 4. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: I ti år har Matt Damon vært gift med kona Luciana og sammen har de fire døtre i alderen 16, 9, 7 og 4. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Matt Damons hestehale tar av på nett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer