Nekter å trekke seg fra «Skal vi danse»

- Jeg gir meg ikke. Ingenting stopper meg, sier Anna Anka.

LITT BEKYMRET: - Jeg var mest urolig for at jeg skulle kjenne at det hadde låst seg, at kroppen bare skulle si nei. For man kan ikke kontrollere når kroppen sier nei, så det var det jeg var mest urolig for, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Stella Pictures
LITT BEKYMRET: - Jeg var mest urolig for at jeg skulle kjenne at det hadde låst seg, at kroppen bare skulle si nei. For man kan ikke kontrollere når kroppen sier nei, så det var det jeg var mest urolig for, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka debuterte lørdag på danseparketten da hun sammen med sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker danset engelsk vals foran et entusiastisk publikum i Nydalen i Oslo.

Alt var imidlertid ikke like bra som det så ut som på TV under seansen de to viste på parketten. Etterpå kunne også programleder Yngvar Numme avsløre at hun har pådratt seg et brist i det ene ribbenet. 

- På onsdag da vi filmet på slutten gjorde vi et krevende løft. Jeg har fått 200 slag på ribbeina de siste fire ukene, så på onsdag orket det ikke mer. Det sa bare «bang». Jeg sa «au», og da visste jeg at noe var feil, sier Anna Anka til Seher.no.

Som Seher.no skrev lørdag var det ikke et hvilket som helst løft de to utførte denne kvelden. Anna Anka har nemlig designet løftet helt på egenhånd.

- Det løftet skulle være med uansett, så vi fant en løsning på det, forteller Annas dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.

I fjor trakk eventyreren Cecilie Skog seg fra «Skal vi danse» etter at hun hadde pådratt seg to ribbensbrist. Det samme har den 40 år gamle Hollywoodfruen ingen planer om å gjøre.

- Jeg gir meg ikke. Uansett om jeg er skadet skal jeg danse videre. Ingenting stopper meg, forteller hun til Seher.no.

Anka innrømmer derimot at hun var noe bekymret før hu skulle i ilden lørdag.

- Jeg var mest urolig for at jeg skulle kjenne at det hadde låst seg, at kroppen bare skulle si nei. For man kan ikke kontrollere når kroppen sier nei, så det var det jeg var mest urolig for. Men det gikk bra, og jeg stolt av at jeg klarte det, sier den alltid like blide Anna Anka.

Ribbensbristet fører likevel til at hun og Glenn Jørgen nå må endre litt på sine opprinnelige planer den neste tiden.

- Vi må bare tilpasse treningen fremover, slik at det blir minst mulig belasting på det stedet som er vondt, forteller Glenn Jørgen, før Anna Anka lattermildt tilføyer følgende:

- Vi får ta det andre ribbenet nå - neste uke!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her danser hun med skade i et ribben  

Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker her:[obj:media:9993]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer