SLUTT, IGJEN: Lindsay og Samantha har nok en gang gjort det slutt, kun litt over en uke etter at det ble kjent at romansen hadde blomstret opp igjen.  Foto: All Over Press
SLUTT, IGJEN: Lindsay og Samantha har nok en gang gjort det slutt, kun litt over en uke etter at det ble kjent at romansen hadde blomstret opp igjen. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å treffe Lindsay igjen

Samantha Ronson dumpet filmstjernen via SMS...

SEHER.NO: Det er kun litt over en uke siden det ble kjent at skandaleparet Lindsay Lohan (22) og Samantha Ronson (31) var blitt sammen igjen.

Men allerede nå skal det andre bruddet være et faktum, skriver E!Online.

Ifølge kilder skal årsaken bak bruddet være at Samantha nå tilbringer mye tid med sin gode venninne og realitystjerne Nicole Richie (27), og Richie er kjent for å hate Lindsay.

- Nicole nekter å være i samme rom som Lindsay, forteller en kilde.

Realitystjernen skal ha invitert Samantha på fest på Bar Marmont i LA i helgen, og selv om ikke Lindsay fikk lov til å være med, skal DJ-en ha gått.

- Sam dro på festen og Lindsay ble kjempelei seg. Så nå har Sam fått nok, forteller kilden videre.

Tidligere denne uken skal Nicole og Samantha også ha spist middag sammen på trendy Izakaya, og det var her at DJ-en bestemte seg for å gjøre det slutt med skuespillerinnen.

I en tekstmelding, som angivelig skal ha vært svært brutal, sier Ronson at hun ikke ønsker å se Lindsay lenger og at hun nekter å ha noe mer kontakt med henne.

Hverken Samantha eller Lindsays talspersoner har villet bekrefte eller avkrefte bruddet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jubler over bruddet