RINGLØS: Brooke Mueller viste seg i Los Angeles uten den superdyre ringen hun har fått fra ektemannen. Foto: All Over Press
RINGLØS: Brooke Mueller viste seg i Los Angeles uten den superdyre ringen hun har fått fra ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

Nekter å tilgi ektemannen

Men TV-stjernen stiller seg fortsatt uforstående til utro-påstandene...

SEHER.NO:  «Two and a half men»-stjernen Charlie Sheen (44) og kona Brooke Mueller (32) har tidligere uttalt at de skal forsøke å redde ekteskapet. Men forhåpningene ser ut til å ha strandet, i hvert fall om man skal stole på det siste bildet som er tatt av Mueller.

Da hun fredag besøkte Los Angeles-restauranten Bossa Nova lyste nemlig hennes spesialdesignede giftering til nesten tre millioner kroner med sitt fravær, melder flere internasjonale kjendisnettsteder.

Brooke tok av seg ringen etter at det ble avslørt at mannen hennes hadde gått bak ryggen på henne og vært utro med undertøysmodellen og den prostituerte jenta Angelina Tracy.

Selv fornekter derimot Sheen utroskapet. I stedet hevder han at han faket romansen med Tracy for å lure paparazzifotografene. Men så langt ser det altså ut til at Brooke ikke helt stoler på forklaringen han har oppgitt...

Dette er derimot ikke det eneste problemet Charlie Sheen har slitt med den siste tiden. 1. juledag i fjor angrep han kona, og i ettertid ble det hevdet at han hadde tatt kokain før voldsepisoden.

I starten av februar ble det kjent at Mueller hadde tatt inn på en avvenningsklinikk for crack kokain-avhengighet, og senere ble det også kjent at Sheen måtte gjennom det samme.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Charlie Sheens kone er på sykehus