Nekter å telle kalorier

- Jeg spiser det jeg har lyst på, sier Kim Kardashian.

FLOTT FIGUR: Realitystjernen Kim Kardashian blir stadig kåret til en av verdens mest sexy kvinner, men nekter å telle kalorier for å oppnå drømmekroppen.  Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
FLOTT FIGUR: Realitystjernen Kim Kardashian blir stadig kåret til en av verdens mest sexy kvinner, men nekter å telle kalorier for å oppnå drømmekroppen. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (31) liker å vise frem kroppen sin i dristige antrekk og på sexy Twitter-bilder. Men selv om realitystjernen stadig skryter av sine knallharde treningsøkter, unner hun seg den maten hun har lyst på og er ikke opptatt av å telle kalorier.

- Når jeg går ut til middag, spiser jeg hva jeg vil. Man kan ikke bruke livet på å bekymre seg over kalorier, sier Kim til magasinet Closer.


Hun prøver allikevel å spise sunnere enn hun gjorde tidlig i karrieren. 

- Jeg pleide å spise masse ferdigmat, men nå tilbyr «fast food»-restaurantene sunne alternativer, så det er ikke lenger noen unnskyldning for å spise usunt hele tiden.

Kim dater for tiden rapstjernen Kanye West (35), som stadig publiserer bilder av henne på Twitter og virker mer enn fornøyd med kjærestens formfulle figur.

Kardashian fikk det bedre med seg selv da hun aksepterte kroppsfasongen sin.

- For noen år tilbake skjønte jeg at jeg aldri kommer til å bli en av de syltynne jentene. Nå som jeg har akseptert kurvene mine, har jeg det mye bedre, sier hun.


Mange stjerner har gitt etter for kroppspresset i Hollywood, blant annet Nicole Scherzinger
Megan Fox, Khloé Kardashian og Elizabeth Hurley. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Går til puppekrig på Twitter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer