BLE SVÆRT SYK: Siv Jensen innrømmer hun aldri har vært så syk som da hun tidligere tok en influensavaksine. Foto: SCANPIX
BLE SVÆRT SYK: Siv Jensen innrømmer hun aldri har vært så syk som da hun tidligere tok en influensavaksine. Foto: SCANPIX Vis mer

Nekter å ta vaksinen

Politikerens kropp reagerte voldsomt på liknende vaksine tidligere.

SEHER.NO: FrP-politiker Siv Jensen (40) nekter å ta svineinfluensavaksinen. Hun har nemlig vært gjennom en skremmende episode tidligere.

- Jeg tør ikke å ta den. Jeg fikk en influensavaksine for noen år tilbake, og den gjorde at jeg ble alvorlig syk. Sengeliggende med sterke influensasymptomer klarte jeg ikke å gjøre stort. Det var smertefullt, sier hun til Se og Hør.

Jensen hevder selv hun har et sterkt immunforsvar, men tror nettopp det kan være grunnen til at det var så smertefullt.

- Jeg har et veldig sterkt immunforsvar, og er sjelden syk. Kroppen reagerte ekstremt da den fikk i seg noe den ikke ville ha. Derfor han det hende jeg reagerte som jeg gjorde. Men jeg har oppriktig talt aldri vært så syk som jeg var da, sier hun, men påpeker at vaksinen sikkert kan være bra for mange.

Regjeringen går inn for at alle som kan vaksinerer seg mot svineinfluensa - for å unngå å bli smittet selv og for å unngå å smitte andre.

Tidligere har Seher.no skrevet at kjendiser flest er positive til vaksinen, og Siv Jensen er den første kjente politikeren som står offentlig frem og trosser regjeringens råd.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Spiser kosttilskudd mot svineinfluensa