Penelope Cruz:

Nekter å svare på spørsmål som har med aldring å gjøre

- Hvorfor må kvinner fremdeles snakke om dette? Det er galskap.

VENNINNER: Til Gwyneth Paltrow avslører Penelope Cruz at hun hater å bli spurt om ting som har med alderen å gjøre. Her er Hollywood-stjernene sammen på den røde løperen under Oscar Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Til Gwyneth Paltrow avslører Penelope Cruz at hun hater å bli spurt om ting som har med alderen å gjøre. Her er Hollywood-stjernene sammen på den røde løperen under Oscar Awards i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): Som ettertraktet skuespiller i Hollywood må Penelope Cruz (43), som en del av jobben, stille opp på en rekke intervjuer med både internasjonal og nasjonal presse.

Nå avslører den temperamentsfulle spanjolen at det er ett spørsmål journalister stiller som får henne til å tenne på alle plugger.

- Siden jeg var 22 år har journalister spurt meg om jeg er redd for å eldes. Det er et helt vilt spørsmål å få når man er 22. Eller om man er 42 - for den saks skyld. Jeg kjemper mot galskapen ved å nekte å svare på det spørsmålet, forteller hun til skuespiller-kollega, Gwyneth Paltrow (45), i et intervju med magasinet Interview, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

MANN OG KONE: Siden 2010 har Penelope vært gift med film-kjekkasen Javier Bardem. Her er paret sammen under San Sebastian Film Festival i Spania sist måned. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Siden 2010 har Penelope vært gift med film-kjekkasen Javier Bardem. Her er paret sammen under San Sebastian Film Festival i Spania sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Når det kommer til å snakke om å eldes som skuespillerinne, så tenker jeg: «Hva faen?» Jeg kommer ikke til å gi deg to minutter en gang til spørsmålet ditt. Det fortjener det ikke, fortsetter hun, ifølge nettstedet.

«Blow»-stjernen, som har barna Leo (6) og Luna (4) med skuespiller-ektemannen Javier Bardem (48), sier hun har vanskelig for å forstå hvorfor kvinner blir spurt om alderen i intervjuer.

- Noe forandret seg etter at jeg fødte datteren min. Jeg begynte å tenke: «Kom igjen, vi er i 2017. Hvorfor må kvinner fremdeles snakke om dette? Det er galskap».

Men det er ikke bare oppfatningen av alder som endret seg etter at Penelope ble mor.

- Jeg er glad for å si at egoet mitt har blitt mindre med årene. Jeg pleide å være utrolig redd for hva andre folk mente om meg; Om de ville akseptere meg og om jeg kom til å bli elsket. Jeg la mye energi i hvordan oppfatning andre hadde av meg, avslører hun til magasinet Interview.

- Da jeg ble mor forandret noe dypt inni meg seg. Jeg sluttet å bry meg om mange av de tingene som betød mye for meg tidligere. Det er slik det er å bli voksen. Nå må jeg gjennom nye prøvelser i livet. I dag er det andre ting jeg frykter.

Kaster tallerkner

Det spanske skuespillerparet Penelope Cruz og Javier Bardem forelsket seg på settet til det romantiske dramaet «Vicky Cristina Barcelona» i 2007.

TALENTFULL STJERNE: Penelope var også den første kvinnelige spanske skuespilleren til å motta en egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Her på rød løper i Italia i september. Foto: NTB Scanpix
TALENTFULL STJERNE: Penelope var også den første kvinnelige spanske skuespilleren til å motta en egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Her på rød løper i Italia i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duoen holdt en lav profil i søkelyset etter at forholdet ble kjent, og giftet seg i en privat seremoni på Bahamas i 2010.

I vår avslørte Bardem at han tenkte seg om to ganger før han begynte å date den flotte brunetten - som tidligere har blitt kåret til verdens vakreste kvinne.

- Gode Gud! Hun har et voldsomt temperament. Det hender hun kaster tallerkner og slike ting når vi diskuterer. I starten tenkte jeg: «Ønsker jeg virkelig dette?» fortalte han til GQ i mai, ifølge Contactmusic.com.

Men Javier fant likevel ut av at Penelopes lidenskapelige natur og personlighet var egenskaper han satte pris på.

- Hun har det jeg kaller kjærlig blod. Lidenskap for alt. Og det finner jeg tiltrekkende. Det finnes skjønnhet og folk kan være sexy, men Penelope har begge deler, sa han den gang.

LES OGSÅ: - Hun setter stor pris på Scotts nye, unge flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer