Kris Jenner:

Nekter å svare på spørsmål om forlovelse

Kris Jenner spiste heller en bille enn å svare på spørsmål om hun hadde forlovet seg.

FORLOVET? Kris Jenner får fansen til å spekulere om hun er forlovet med kjæresten Corey Gamble etter at hun svarte kryptisk til spørsmålet fra talkshowverten James Corden tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET? Kris Jenner får fansen til å spekulere om hun er forlovet med kjæresten Corey Gamble etter at hun svarte kryptisk til spørsmålet fra talkshowverten James Corden tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kris Jenner (62) ble raskt forelsket i 25 år yngre Corey Gamble (37) etter at det ble slutt mellom henne og Caitlyn Jenner (68) - tidligere Bruce Jenner - i 2015.

Etter at de to ble sammen har Kris ikke lagt skjul på deres lidenskapelige forhold - tross flere bruddrykter.

Nå kan det imidlertid virke som at den forelskede doen har tatt forholdet ett steg videre.

Forlovet?

Tidligere denne uken gjestet Kris det populære talkshowet til James Corden (39), der den kjente talkshowverten la merke til den store diamantringen som satt på fingeren hennes.

James kunne dermed ikke la være å spørre om Kris hadde forlovet seg da de spilte det faste innslaget i programmet «Spill Your Guts Or Fill Your Guts», der gjestene enten må velge å svare på spørsmålet James stiller eller spise noe ekkelt.

FORELSKET: Kris Jenner og Corey Gamble har vært kjærester i nærmere tre år. Her er de sammen på den røde løperen under et moteevent i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Kris Jenner og Corey Gamble har vært kjærester i nærmere tre år. Her er de sammen på den røde løperen under et moteevent i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da James dermed spurte om Kris hadde forlovet seg med Corey, valgte heller Kris å spise en ekkel bille enn å svare på spørsmålet, skriver Daily Mail.

- Ringen er jo der, en ekte gave, sa James til Kris og så forfjamset ut til et latterfullt publikum, ifølge nettsiden.

- Det er bare en ring, sa Kris mens hun forsynet seg med en av billene.

Nært forhold

Til tross for den store aldersforskjellen mellom Kris og Corey har det sett ut til at barna til Kris, deriblant Kourtney (39), Kim (37) og Khloé Kardashian (34) som er jevngamle med morens flamme, har tatt 37-åringen inn i familien med åpne armer.

Spesielt den eldste søsteren Kourtney knyttet raskt et nært bånd med sin nye stefar, der hun blant annet inviterte Corey med på byen og hang med ham på fritiden.

Det skal imidlertid de to søstrene Khloé og Kim ha stusset litt over.

- Altså, jeg elsker Corey, og jeg synes han er superhyggelig, men jeg spør ikke han om vi skal henge, liksom. Kourtney og Corey er blitt som siamesiske tvillinger, uttalte Khloé i en episode i «Keeping Up with the Kardashians».

GODE VENNER: Kourtney og Corey på vei hjem fra Justin Biebers fest på utestedet «the Nice Guy» i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Kourtney og Corey på vei hjem fra Justin Biebers fest på utestedet «the Nice Guy» i Los Angeles i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det nære forholdet fikk søstrene til å diskutere vilt om dette var greit eller ikke. Dermed konfronterte de Kourtney om relasjonen hun hadde med Corey.

- Han er morsom, du må bare bli litt bedre kjent med ham. Bare snakk med ham, men du trenger ikke å være kritisk, sa Kourtney den gang.

Konfronterte Corey

Og nettopp dét bestemte Kim seg for å gjøre.

Ifølge People forklarte Corey at han elsker at familien er så sammensveiset, og at han selv ikke kommer fra noen stor familie. Han setter dermed pris på å være en av dem.

Dette fikk Kim til å innse hvorfor Corey liker å tilbringe tid med Kourtney og hennes tre barn:

- Da jeg hørte om Coreys livssituasjon fikk det meg til å innse at jeg er glad for at jeg har en så stor familie, uttalte hun.

LES OGSÅ: - De ønsker virkelig at jeg skal være den dårlige personen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer