FÅR SLAKT:- I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum, skrev MGP-klubben på sin blogg om antrekket til Maria Haukaas Storeng. Foto: Stella Pictures
FÅR SLAKT:- I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum, skrev MGP-klubben på sin blogg om antrekket til Maria Haukaas Storeng. Foto: Stella PicturesVis mer

Nekter å svare på kritikken

- Vi har fått fryktelig mange gode tilbakemeldinger, sier Maria Haukaas Storengs manager.

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (30) gikk rett til finalen etter sin opptreden under MGP-delfinalen på Ørland. Men det var derimot ikke alle som var like fornøyd med Senja-jentas valg av antrekk...

Onsdag skrev nemlig Seher.no at MGP-klubben på sin blogg (ekstern lenke) hos NRK.no har gitt 30-åringen totalslakt for det hun hadde på seg under delfinalen. Klubben gir Maria terningkast fire for låten, mens kostymet får en ussel en'er.

"Dette er en gråstein av en låt, men når en sangdiamant som Maria tar den i sitt favn blir det gull likevel. Det er ikke mange i Norge som kunne ha dratt denne låten så bra som Maria gjør. Men, Maria hva var det du hadde på deg. I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum. (Dette er en ordre……)".

Dette er hva klubben skriver om den populære artistens antrekk. Til Seher.no forteller Maria Haukaas Storengs manager, Kathrine Synnes, at Maria selv ikke ønsker å kommentere de MGP-klubbens beinharde meninger.

- Nei, dette ønsker vi ikke å kommentere, sier Synnes, som heller ikke vil uttale seg om hvordan kjolekritikken ble mottatt hos den etterhvert svært så erfarne artisten.

- Vi har fått fryktelig gode tilbakemeldinger. Det er alt vi kan si, forteller hun.

Til Seher.no fortalte Morten Thomassen i den norske Grand Prix-klubben tidligere onsdag at han selv likte Lene Alexandra Øiens innsats i konkurransen. Ettersom Øien ikke gikk videre, er favoritten hans blant de finaleklare artistene nettopp Maria, til tross for antrekket.

- Jeg holder en knapp på Maria Haukaas Storeng, vi er Senjaværinger begge to. Jeg totalslaktet antrekket hennes, det speilet ikke sangen. Hun er ung, og det skjærte seg totalt med det antrekket, uttalte han.

Kjolen Storeng hadde på seg på Ørlandet er designet av den norske designeren Christina Lovery. Overfor Seher.no ønsker heller ikke Lovery å svare på kjoleslakten.

- Har du vært i kontakt med Maria etter oppslagene som har kommet?

- Jeg og Maria har et bra samarbeid, er alt designeren vil si.
 
Både Christina Loovery og Kathrine Synnes nekter også å kommentere om Maria Haukaas Storeng skal benytte det samme andrekket i MGP-finalen, som avholdes i Oslo Spektrum.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Didrik har alt jeg drømmer om