Simon Nitsche

Nekter å svare på dette

Simon Nitsche er kryptisk hva gjelder framtidsplanene.

KRYPTISK: Simon Nitsche holder kortene tett til brystet. Foto: Eivind Senneset/TV 2
KRYPTISK: Simon Nitsche holder kortene tett til brystet. Foto: Eivind Senneset/TV 2 Vis mer
Publisert

Simon Nitsche (30) har bemerket seg i nyhets- og underholdningsverden, og er et kjent fjes fra blant annet TV 2 Sporten. Han ble også raskt en seerfavoritt da han deltok i «Skal vi danse», sammen med dansepartneren Helene Spilling (25).

Se og Hør møter Nitsche under årets Gullruten, der han i likhet med resten av kjendis-Norge feirer underholdningsbransjen etter to år preget av pandemi.

- Åpnet seg noen dører

Siden «Skal vi danse» har man imidlertid ikke sett stort av Nitsche i underholdningsverdenen, og tidligere i år ble det også kjent at 30-åringen hadde sagt opp stillingen sin i TV 2 Sporten.

TABBE: Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl klarte ikke gjøre annet enn å le av sin egen tabbe før Gullruten 2022. Vis mer

Et par måneder seinere kunne han likevel avsløre en ny karrierevei. Da debuterte han med podkasten «Kunne vært proff», der han inviterer norske kjendiser inn i studio for å fortelle om idrettskarrierene sine.

Nå avslører han også overfor Se og Hør at TV-produksjon står for tur, og røper samtidig litt om forventningene sine til programmet. Her viser han også sin takknemlighet for «Skal vi danse»-deltakelsen.

- Det har jo åpnet seg noen nye dører etter «Skal vi danse». Jeg har begynt å jobbe med et nytt TV-program for TV 2 som jeg gleder meg veldig til å vise fram, og vi begynner å spille inn det snart, forteller Nitsche, og utdyper mer om fohåpningene til programmet:

- Det er masse bra og morsomme folk med, så jeg tror det kan bli skikkelig bra rett og slett.

RØRT: Anne-Kat. Hærland vant den gjeve hedersprisen på Gullruten. Etter takketalen forlot hun salen for å hente seg inn. Video: Rød Løper Vis mer

Kryptisk om comeback

Som nevnt ble Nitsche en stor suksess under sin tid på «Skal vi danse» og klatret helt til topps i underholdningsprogrammet med Spilling ved sin side.

- Det har vært så mange timer med jobb, jeg hadde ikke trodd jeg skulle få den reaksjonen. Det føles helt uvirkelig å stå her med pokalen til slutt. Det er veldig fortjent at Helene også vinner, hun er best, sa han til Se og Hør etter seieren.

Snart kommer det også en All Star-sesong av programmet, der tidligere deltakere returnerer for å kjempe om vinnertittelen. Det er enda ikke kjent hvem som skal være med, og Se og Hør får heller ikke lirket flere detaljer ut av fjorårets vinner.

- Det kan jeg ikke røpe noe om, forteller han.

På spørsmål om hvordan han hadde svart hvis han IKKE skulle vært med, sier han:

SEIER: Simon Nitsche og Helene Spilling stakk av med seieren i årets Skal vi danse. Foto: Thea Hope. Reporter: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

- Da ville jeg sagt: «Det kan jeg ikke røpe noe om». Jeg hadde kjørt pokerfjes.

LES OGSÅ: - Jeg vil komme med en tilståelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer