Nekter å sulte seg for motebransjen

Kate Upton håper å være en positiv rollemodell.

SLANKER SEG IKKE: Kate Upton nekter å sulte seg for å få flere modelloppdrag. Her viste hun frem bikinikroppen i en video laget av fotograf Terry Richardson.  Foto: Terry Richardson
SLANKER SEG IKKE: Kate Upton nekter å sulte seg for å få flere modelloppdrag. Her viste hun frem bikinikroppen i en video laget av fotograf Terry Richardson. Foto: Terry Richardson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vakre Kate Upton (20) har aldri vært redd for å vise frem sin flotte kropp, og har blant annet posert lettkledd i Sports Illustrated. 

Og mens andre modeller sulter seg og trener daglig for å presse kroppen inn i minimale antrekk, nekter Kate å forandre seg for å tilfredsstille kravene i motebransjen.
 
- Jeg vil være en normal jente. Man må være selvsikker og det betyr ikke at man skal sulte seg selv, sier hun i et intervju med Vouge.

Upton ble nylig slaktet på bloggen SkinnyGossip.com som mente hun hadde «enorme lår, ingen midje og store tjukke pupper». Innlegget satte sinner i kok, og fans strømmet til Twitter og Facebook for å støtte Kate. 

Selv håper den sexy modellen at hun er en god rollemodell.

- Jeg er glad for å være på et sted i livet der jeg kan være et godt eksempel for andre. Jeg synes det er viktig å kunne se på magasiner og tenke at en sunn livsstil er oppnåelig. Nå som motebransjen liker meg er jeg glad for å kunne påvirke folk.  

Tidligere i år viste Kate frem sin vakre figur i en sexy bikinidans for fotograf Terry Richardson. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun er årets badedraktmodell  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer