Nekter å støtte Tiger på banen

- Elin vil heller dra til familien i Sverige...

HÅPER: Tiger Woods og hans medarbeidere håper Elin Nordegren vil dukke opp for å vise at hun støtter ham på golfbanen. Foto: All Over Press
HÅPER: Tiger Woods og hans medarbeidere håper Elin Nordegren vil dukke opp for å vise at hun støtter ham på golfbanen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Tiger Woods (34) planlegger disse dager sitt comeback til golfbanen. Det kommer til å bli en svært offentlig hendelse, og kona Elin Nordegren (30) må vurdere om hun vil vise ham sin offentlige støtte eller ikke.

Tiger skal spille sin første golfkamp på fire måneder 8 april under «Augusta Nationals» i Augusta, Georgia. Utroskandalene som ødela hans gode navn og rykte er fremdeles i godt minne, og Woods medarbeidere håper nå at Elin dukker opp for å vise sin støtte til ektemannen.

- Elin har ikke lyst til å dra på kampen, og planlegger heller en tur til Sverige, for å møte sin familie og venner. Hun er så ønsket på kampen at hun blir spurt om hun kan være der i hvert fall en halv dag, slik at det ser ut som om hun støtter Tiger på banen. Men hun vil helst ikke være der, sier en kilde nær Elin Nordegren til People. 

Nordegren ønsker nå å holde en lav profil etter alt oppstyret, og kommer til å fly til Sverige medet kommersielt flyselskap.

- Tigers privatfly blir for mye for henne nå. Hun ønsker ikke å dra til Augusta, og det er enklere for henne å være langt unna deres hjem i Orlando, sier kilden. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Jeg prøvde å stoppe det, men klarte det ikke