Nekter å snakke om utro-ryktene

Men Marc Anthony avslører hva som førte til skilsmissen.

SKILLES: Marc Anthony og Jennifer Lopez skal skilles. Nå avslører Anthony hvorfor. Foto: All Over Press
SKILLES: Marc Anthony og Jennifer Lopez skal skilles. Nå avslører Anthony hvorfor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av august ble det klart at stjerneparet Jennifer Lopez (42) og Marc Anthony (42) skal skilles.

Få dager etter skrev ukebladet InTouch at Will Smith hadde flyttet ut, etter at han fant kona Jada Pinkett Smith sammen med Marc Anthony i stua en kveld han kom hjem.

Etter dette florerte utro-ryktene i kjendispressen.

Nå forteller Anthony om bruddet med Jennifer Lopez. Det gjør han i et intervju hos TV-programmet Nightline, som sendes torsdag på ABC i USA.

- Jeg kan fortelle at det var ikke noe sensasjonelt som skjedde. Det var noe vi forsto sammen. Så det var ikke akkurat sjokkerende. Sånne ting skjer, og vi tok beslutningen i fellesskap, forteller sangeren.

Likevel nekter han å snakke om utro-ryktene med Will Smiths kone Jada. Pinkett Smiths talsperson forteller imidlertid at det ikke er noe mer mellom dem enn vennskap.

- Dette er ingen begravelse. Det er bare to personer som gikk sammen og forsto at det ikke var holdbart sånn som det var, forteller Anthony ifølge Us Magazine.

Nå forteller han at det tidligere paret trolig aldri vil finne tilbake til hverandre igjen. Men Anthony sier at han alltid vil elske Lopez.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Will Smith oppdaget kona med Marc Anthony

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer