HOLDER TYST: Modellen Lani Blair nektet å snakke om Tristan Thompson under bursdagsfeiringen sin. Foto: NTB scanpix
HOLDER TYST: Modellen Lani Blair nektet å snakke om Tristan Thompson under bursdagsfeiringen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lani Blair og Tristan Thompson:

Nekter å snakke om Tristan-skandalen

- Det er ikke engang i tankene mine.

Publisert

Den 28 år gamle Instagram-modellen Lani Blair ble kjent for mange etter at navnet hennes ble slått opp i utenlandske tabloidaviser i april.

Det var nemlig da det ble kjent at basketballspilleren og kjæresten til Khloé Kardashian (33), Tristan Thompson, skal ha vært utro mot realitystjernen.

En Snapchat-video, filmet av norske Vendela Hansen (21) og publisert av Daily Mail, som viser Tristan i het omfavnelse med en ukjent brunette, satte det hele i gang.

Flere hevdet at det var Lani Blair som var kvinnen i videoen.

Verken Tristan eller Lani har uttalt seg om ryktene, og da Us Weekly møtte Lani på en fest i Las Vegas i forbindelse med hennes bursdagsfeiring i helgen, nektet hun å svare.

Ville ikke svare

På spørsmål fra kjendisnettstedet angående utroskapsskandalen, var 28-åringen rask med å rette fokuset over på noe annet.

- Jeg vil bare ha en morsom kveld. Jeg vil ikke gå inn på det nå, sa hun og la til:

- Det er ikke engang i tankene mine. Det er bursdagen min. Det er bursdagshelgen min. Jeg vil ha det gøy.

FEIRET BURSDAG: Lani Blair feiret bursdagen sin på Crazy Horse III Gentleman's Club i Las Vegas søndag kveld. Foto: NTB Scanpix
FEIRET BURSDAG: Lani Blair feiret bursdagen sin på Crazy Horse III Gentleman's Club i Las Vegas søndag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gir ikke opp

Kort tid etter at videoklippet av Tristan Thompsons angivelig utroskapsskandale med Lani Blair ble delt, forsvant Tristan nærmest fra offentligheten.

Bare timer etter kom nyheten om at Tristan og Khloé hadde blitt foreldre for første gang, og det hele ble en stygg tragedie. Flere hevdet også at de tidlige riene til Khloé skyldtes stress rundt utroskapsryktene.

💕Happy One Month True 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

I et intervju omtrent én måned etter at ryktene oppstod, snakket Tristan ut for første gang. Han droppet imidlertid i å snakke om utroskapsryktene.

- Jeg skal fortsette å stå på. Jeg har mer i meg, sa han under intervjuet i podkasten «Road Trippin», gjengitt av People.

Isfront

Selv om ovennevnte personer ikke har ønsket å kommentere den store elefanten i rommet, har imidlertid helt andre familiemedlemmer av Kardashian-familien tatt bladet fra munnen.

Blant annet har Khloés søster, Kim Kardashian (37), gått hardt ut og kritisert Tristan offentlig. Også mamma Kris Jenner (62) har uttrykt sin skuffelse.

- Stakkars Khloé. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, annet enn at det er helt grusomt, sa Kim blant annet til Ellen DeGeneres.

Etter uttalelsene til både Kim og Kris skal Khloé ha blitt rasende på familien sin for at de blander seg for mye inn i hennes personlige liv og problemer.

Ifølge RadarOnline.com har nemlig 33-åringen konfrontert familiemedlemmene sine etter at de offentlig har delt sine meninger om Tristans sidesprang.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

- Khloé har sagt til Kris og Kim at de ikke har noen rett til å snakke om forholdet hennes, sa en kilde til nettstedet.

Imidlertid skal verken Kim eller Kris ha lagt seg flate overfor Khloé, ifølge nettstedet:

- De sa til henne at han kommer til å være utro igjen. Khloé vil ikke høre på noe av det, la nettstedets kilde til.

LESP OGSÅ: - Et av de mest hjerteskjærende øyeblikkene i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer