VIL IKKE SNAKKE OM TONES BRUDD: - Av ren respekt for deres privatliv, så vil jeg ikke kommentere det, sier Tones duettpartner Eric Saade om bruddet mellom Tone Damli og Aksel Hennie. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE SNAKKE OM TONES BRUDD: - Av ren respekt for deres privatliv, så vil jeg ikke kommentere det, sier Tones duettpartner Eric Saade om bruddet mellom Tone Damli og Aksel Hennie. Foto: Stella PicturesVis mer

Nekter å snakke om Tone-bruddet

Tone Damlis duettpartner Eric Saade vil ikke uttale seg om venninnens brudd.

SEOGHØR.NO: Nyheten om at stjerneparet Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37) har gjort det slutt, slo ned som en bombe mandag og onsdag endret de begge status fra forlovet til singel på Facebook nesten samtidig.

Torsdag møtte Seoghør.nos Tones svenske duettpartner Eric Saade (22) på hitlåten «Imagine», i forbindelse med Kreftforeningens kommende turné «Vinterlyd».

I motsetning til Tones svenske MGP-makker Erik Segerstedt - vil han ikke kommentere venninnens nye singelstaus.

- Av ren respekt for deres privatliv, så vil jeg ikke kommentere det, sier han til Seoghør.no.

Etter at de to artistene spilte inn en dampende musikkvideo til singelen «Imagine» begynte ryktene å svirre i svenske medier om et kjærlighetsforhold mellom de to unge artistene.

Svensk presse skrev til og med at de to skulle bli samboere, noe Tone på den tiden tok med en stor latter. 

Har du snakket med Tone etter bruddet?

- Ingen kommentar.

Har du noen gode tips eller råd til Tone nå. Kan hun ringe deg for en hyggelig prat?

- Om jeg har det, så sier jeg det til henne, sier Saade kort

Etter at bruddet ble kjent denne uken har det vært stille fra leiren til Hennie, mens Tone kjører på med et beinhardt program.

Onsdag var hun i Karlstad i Sverige for å ha lydprøver til svenskenes Melodi Grand Prix, hvor hun deltar sammen med Erik Segerstedt (29).

Han har uttalt til svensk presse at han støtter Tone. I tillegg er hun som kjent dommer i «Idol» på TV 2 her hjemme.

LES OGSÅ: Hadde Carrie godkjent dette?