Nekter å snakke om sønnen

Charlize Theron adopterte nylig en liten gutt, men vil ikke snakke om ham.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble filmstjernen Charlize Theron (36) mor for første gang da hun adopterte en liten gutt som heter Jackson.

Charlize, som lenge har vært singel etter bruddet med Stuart Townsend, skal oppdra sønnen alene.

- Charlize har adoptert et barn. Hun er nå en stolt mor til en sunn baby-gutt som heter Jackson, sier en representant for filmstjernen ifølge Bangshowbiz.com.


Pressen har prøvd å spørre skuespilleren om adopsjonen, men skjønnheten har ennå ikke sagt noe om livet som nybakt mamma. Da hun møtte fotografer på flyplassen i Los Angeles gikk hun bestemt forbi dem og nektet å gi noen kommentarer.

36-åringen har tidligere fortalt at hun ble mobbet i oppveksten og mange tror det kan gjøre at Theron blir en overbeskyttende mor.

- Jeg ble mobbet mye som barn. Da jeg begynte på videregående var jeg blitt nesten immun mot det, men jeg gikk med store briller fordi jeg var nesten blind, og så ut som en nerd som ingen ville være sammen med, har hun tidligere uttalt til bladet People.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vakte oppsikt med sjokk-kjole