Lili Reinhart:

Nekter å snakke om romanseryktene med kollega

- For meg er det ikke ok å snakke om forholdet mitt.

PÅ RØD LØPER: Lili Reinhart og Cole Sprouse stilte gledelig opp sammen for fotografene under årets MET-galla, men de vil ha seg frabedt å snakke om forholdet. Foto: NTB Scanpix.
PÅ RØD LØPER: Lili Reinhart og Cole Sprouse stilte gledelig opp sammen for fotografene under årets MET-galla, men de vil ha seg frabedt å snakke om forholdet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden i fjor sommer har romanseryktene svirret rundt skuespillerduoen Lili Reinhart (21) og Cole Sprouse (25).

De to spiller det forelskede paret Betty og Jughead i den populære ungdomsserien «Riverdale», og har det siste året blitt sett kyssende på fest i tillegg til å ha stilt opp på flere arrangementer sammen.

Lili og Cole deler også ofte bilder av hverandre på Instagram, og under årets Met-galla i mai gjorde duoen sin debut sammen på den røde løperen.

Likevel har Hollywood-stjernene forholdt seg tause om forholdet.

I et nytt intervju med motebladet Harper's Bazaar letter derimot Reinhart nå litt på sløret om den påståtte romansen.

Saken fortsetter under bildet.

HOT PAR: I begynnelsen av mai poserte Lili og Reinhart sammen for første gang på rød løper. Da holdt filmstjernen også en kjærlig hånd på Sprouses bryst. FOTO: NTB Scanpix
HOT PAR: I begynnelsen av mai poserte Lili og Reinhart sammen for første gang på rød løper. Da holdt filmstjernen også en kjærlig hånd på Sprouses bryst. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Lei av spekulasjoner

- For meg er det ikke ok å snakke om forholdet mitt. Jeg kommer ikke til å fortelle deg min kjærlighetshistorie. Det passer seg bare ikke akkurat nå, sier hun til bladet.

21-åringen ønsker også at fans og media skal holde familien hennes utenfor.

- Jeg synes det er helt sprøtt at folk sender mamma meldinger i innboksen om dette.

Videre innrømmer Lili at hun er lei av alle spekulasjonene rundt livet hennes generelt.

- Er jeg gravid? Dater jeg noen? Er jeg homofil? Har jeg lagt på meg? Er jeg homofob? ramser hun opp av ulike overskrifter og spørsmål hun til stadighet blir stilt.

- Folk vil alltid ha noe å si. Det har jeg akseptert. Men det betyr ikke at det ikke er frustrerende når folk sier disse tingene. Det preller ikke så lett av.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRKONTAKT: Cole holdt armen kjærlig rundt Lilis skulder i vannkanten på Hawaii allerede for et halvt år siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Cole holdt armen kjærlig rundt Lilis skulder i vannkanten på Hawaii allerede for et halvt år siden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Hemmelighetsfulle

«Riverdale»-paret skal trolig ha begynt å date i juli i fjor. Det var i alle fall da de i skal ha blitt observert kyssende på en etterfest under Comic Con i San Diego.

Selv om de to turtelduene ikke har bekreftet noe direkte rundt forholdet ennå, så de svært forelsket ut både under en ferietur til Hawaii i januar og på den røde løperen under MET-gallaen i mai.

På den eksotiske ferien til Hawaii like etter nyttår, viste bilder av paret på stranda at de ikke klarte å holde fingrene fra hverandre mens de spaserte sammen i vannkanten.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR GJENG: Riverdale-skuespillerne har blitt store stjerner etter Netflix-suksessen. F.v: Cole Sprouse, Camila Mendes, Casey Cott, Madeleine Mantock, KJ Apa, Lili Reinhart, Charles Melton og Vanessa Morgan. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR GJENG: Riverdale-skuespillerne har blitt store stjerner etter Netflix-suksessen. F.v: Cole Sprouse, Camila Mendes, Casey Cott, Madeleine Mantock, KJ Apa, Lili Reinhart, Charles Melton og Vanessa Morgan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I april sa Lili følgende om forholdet sitt til den kjekke «Riverdale»-kollegaen:

- Hver gang noen spør meg om det, så avgjør jeg der og da om jeg føler meg komfortabel med å snakke om det eller ikke. Akkurat nå er jeg ikke der hvor jeg har lyst til å snakke om det. Det er en grunn til at det heter privatliv, det er mitt og det er spesielt og hellig. Mine forhold er mellom meg og min partner, ikke mellom meg og resten av verden.

De to har også delt flere bilder av hverandre på Instagram-kontoene sine:

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

410

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

LES OGSÅ: Slik bekrefter Kylie Minogue den nye romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer