TAUS: Wenworth Miller er ikke spesielt begeistret for å snakke om sitt eget privatliv til pressen... Foto: All Over Press
TAUS: Wenworth Miller er ikke spesielt begeistret for å snakke om sitt eget privatliv til pressen... Foto: All Over PressVis mer

Nekter å snakke om homo-ryktene

- Ingen har noe med hvem jeg ligger med, sier "Prison Break"-stjernen.

SEHER.NO: Wentworth Miller (35) har gått fra studentlivet til livet som superstjerne etter tv-serien "Prison Break". Men tross suksessen er det få som virkelig vet noe om ham. Miller liker nemlig ikke å stikke seg fram blant Hollywoods skuespillerelite.

Lenge har det kretset iherdige rykter om at den 35 år gamle stjernen er homoseksuell, noe han selv tidligere har dementert. Mer enn det ønsker han heller ikke å si.

- Kjendiser som har sin fylle hyre med å fortelle om sitt privatliv søker bare oppmerksomhet eller vil at man skal kjøpe billetter til deres nye film. Eller kanskje synes de at deres karrierer ikke er verdt noe, og snakker om skilsmisser og andre ting i stedet, sier Miller i et intervju med svenske Aftonbladet.

- Jeg har aldri vært spesielt interessert i Hollywood-livet, det var ikke derfor jeg ble skuespiller. De som bare er ute etter glamouren og kjendislivet er nok på tynn is, sier han.

Dét er også grunnen til at han ikke vil snakke om homoryktene:

- Det finnes ting som ingen andre har noe med, og som jeg aldri prater om. For eksempel politikk, religion, familieanliggender og hvem jeg ligger med...

Én ting vil i hvert fall Wentworth Miller snakke om: Suksess-serien "Prison Break", som ifølge ham selv er det beste som noensinne har hendt ham. Men til forskjell fra mange av hans kolleger, har rollen som Michael Schofield ikke gitt 35-åringen noen roller i lengre spillefilmer.

- Det virker som at folk tror jeg ikke får noen tilbud. Det får jeg, men i de rollene jeg blir tilbudt har jeg enten sittet i fengsel - eller skal gjøre det snart. Eller så bærer jeg våpen, har tatoveringer, gjør origami eller er en del av en konspirasjon, sier han, før han utdyper:

- Det er litt av faren med å være med i en tv-serie alt for lenge. Folk begynner å se deg som den man spiller. Jeg tror jeg har mange sider i meg som jeg ennå ikke har fått vist.

LES OGSÅ: Sliter med homorykter