Nekter å snakke om forlovelsen

Men Daniel Franck viste stolt fram sin utkårede på den røde løperen.

TAUS: Verken Daniel Franck eller Ulrikke Døvigen ønsker å snakke om forlovelsen. Foto: SCANPIX
TAUS: Verken Daniel Franck eller Ulrikke Døvigen ønsker å snakke om forlovelsen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Snowboard-stjerne og «Fangene på fortet»-programleder Daniel Franck ble tidligere i år sammen med skuespiller Ulrikke Døvigen.

I mai flyttet de sammen på St. Hanshaugen i Oslo, og to måneder senere skal de ha forlovet seg under en reise til Kenya.

Blant annet skrev Daniel Franck «As good as it gets» på sin Facebook-profil, mens Ulrikke Døvigen fulgte opp med meldingen «Yes I do» og flere hjerter. Samtidig endret begge to status til forlovet.

På premieren av filmen «Sønner av Norge» dukket både Franck og Døvigen opp, og snowboarderen holdt kjærlig rundt sin utkårede.

Men forlovelsen vil han fortsatt ikke snakke om.

- Haha, ikke prøv deg. Jeg snakker jo aldri om sånne ting, forteller han til VG på den røde løperen.

Det er Sven Nordin og Åsmund Høeg som spiller hovedrollene i filmen «Sønner av Norge», som har fått god kritikk. Nordin fortalte at han gikk ned hele 14 kilo i forkant av innspillingen.

- Jeg fikk en ellipsemaskin av min kone. Så jeg gikk på den hver dag i fire måneder, for å komme ned i vekt til denne filmen. Det handlet ikke om at jeg skulle være naken, det handlet om at folk på 70-tallet var tynnere enn de er i dag. Det stemte litt med karakteren at han skulle være litt tynnere enn det jeg var i virkeligheten, sa han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De forlovet seg i Kenya

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer