EKTE FØLELSER?: Det mangler ikke på romantikk mellom Kristen Stewart og Robert Pattinson i den nye filmen "Twilight: New Moon". Her er de to avbildet under innspillingen i Italia. Foto: Stella Pictures
EKTE FØLELSER?: Det mangler ikke på romantikk mellom Kristen Stewart og Robert Pattinson i den nye filmen "Twilight: New Moon". Her er de to avbildet under innspillingen i Italia. Foto: Stella PicturesVis mer

Nekter å snakke om forholdet

Filmstjernene vil holde hemmeligheten for seg selv...

SEHER.NO: Skuespillerne Kristen Stewart (19) og Robert Pattinson (23) har vært omringet av romanserykter helt siden de slo igjennom som kjæresteparet Edward Cullen og Bella Swan i filmen "Twilight" i 2008.

Nå, tre uker før oppfølgeren "Twilight: New Moon" har premiere - er ryktene sterkere enn noensinne, etter at paret flere ganger har blitt observert sammen også utenfor filmsettet.

Men Kristen Stewart nekter å avsløre om hun har mer enn vennskapelige følelser for sin motspiller.

- Jeg ville antagelig svart på spørsmålet, hvis folk ikke hadde laget så stort nummer ut av det. Hvis folk hadde spurt meg om jeg dater Taylor (Lautner, en annen av hennes motspillere i "Twilight:New Moon", red.anm), ville jeg svart det samme: "Fuck off", freser hun i et ferskt intervju med bladet Entertainment Weekly.
 
Stewart - som i juli skal ha slått opp med sin forrige skuespiller-kjæreste Michael Angarano- hevder hun bare vil få mer presse på nakken uansett hva hun sier om sitt forhold til Pattinson.

- Jeg har tenkt mye på dette. Det er ikke noe svar jeg kan gi, som ikke vil få dere til å spinne videre den ene eller andre veien. Vi er sammen, vi er ikke sammen, jeg er lesbisk. Jeg vil prøve å holde noe for meg selv.

"Twilight: New Moon" har norsk premiere 20.november.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Her går Twilight-Kristen i bakken