Nekter å snakke om Demi

Ashton Kutcher raste da han fikk spørsmål om eks-konen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld ble Ashton Kutcher (34) rasende da han møtte paparazzier utenfor en klubb i Hollywood. De fremmøtte fotografene spurte «Two and a half men»-stjernen om han hadde snakket med eks-konen Demi Moore (49), som nylig sjekket inn på rehabilitering etter en overdose.

Moore har ikke blitt sett siden januar og skal nå være på ferie etter å ha fullført rehabilitering i Utah. Spørsmålet om Demi fikk det til å koke over for Ashton.


- Bare forsvinn! Nå har dere fått bildene deres, sa han tydelig ukomfortabel.

Da fotografene fortsatte å knipse bilder ble 34-åringen irritert.

- Dere får ikke et bedre bilde, for jeg kommer ikke til å se på dere, sa han til paparazziene.

Kutcher var i Hollywood for å se en Demis datter Rumer synge på en lokal klubb.

- Jeg så ste-datteren min synge, sa han.


Demi og Ashton gjorde det slutt i november i fjor etter at Kutcher skal ha vært utro. De søkte om skilsmisse og to måneder senere skal Moore ha kollapset i sitt hjem i Hollywood etter en overdose, men skuespillerens pressetalsmann hevdet det hele skyldes stress. 

- På grunn av alt stresset i livet hennes har Demi valgt å få profesjonell hjelp for å bedre helsen. Hun ser frem til å bli frisk og er takknemlig for støtten fra familie og venner, sa stjernens pressetalsmann til TMZ i januar.


«Pranked»-stjernen har blitt sett sammen med flere flotte kvinner etter bruddet fra Demi. Han skal ha holdt avstand til familien hennes, men har nå tatt opp igjen kontakten med ste-døtrene. 

Kutcher har ennå ikke kommentert skandalene rundt eks-konen og det er usikkert om de to har noen kontakt lenger.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Festet med unge modeller   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer