Nekter å snakke mer om kjæresten

- Mitt privatliv, det er liksom mitt privatliv.

HEMMELIGHETSFULL: - Hun og ungene mine, de er her - men sånn er det bare, sier Einar Gelius om sitt forhold til 34 år gamle Dyveke Scheele. Her er sognepresten avbildet sammen med dansepartneren Olga Divakova. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HEMMELIGHETSFULL: - Hun og ungene mine, de er her - men sånn er det bare, sier Einar Gelius om sitt forhold til 34 år gamle Dyveke Scheele. Her er sognepresten avbildet sammen med dansepartneren Olga Divakova. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Einar Gelius nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var sogneprest Einar Gelius (51) den første til å ryke ut av høstens «Skal vi danse» på TV 2. Etter exiten refset han dommerne for at de ga ham så lite som åtte poeng i det siste programmet, som er tidenes dårligste enkeltmessige poengsum i «Skal vi danse»-sammenheng.

- Jeg synes de var urettferdige mot meg i dag. Jeg hadde forventet at vi fikk litt bedre med poeng denne lørdagen, jeg hadde forventet at vi fikk flere poeng i dag enn forrige lørdag. Jeg mener at vi hadde en bedre innsats nå, og at vi hadde en progresjon. Men det så tydeligvis ikke dommerne. De ville det annerledes, sa han til Seher.no.

Like etter programmets premiere lørdagen før, sto sognepresten, som har gått ned mellom seks og sju kilo, fram i Se og Hør med sin 12 år yngre kjæreste, Dyveke Scheele (39). Paret har vært sammen en stund, men dette var første gang at de to viste seg sammen.

- Dyveke er veldig åpen og utrolig omtenksom ovenfor meg, fortalte presten den gang til Se og Hør.

Uka etterpå, da Seher.no spør presten, som har to barn - Jacob (17) og Inger Marthe (23) - fra hans tidligere ekteskap, om hvordan de to møttes, var han derimot ikke like snakkevillig.
 
- Nei, det har jeg ingen kommentar til, sier han.
 
- Hvorfor ikke?
 
- Mitt privatliv, det er liksom mitt privatliv. Hun og ungene mine, de er her - men sånn er det bare...

Vekttapet på mellom seks og syv kilo - det kan derimot Gelius prate om. 51-åringen, som aldri tidligere har bedrevet trening i spesielt utstrakt grad, skal nemlig fortsette der han slapp i «Skal vi danse».

- Jeg må nok fortsette med det. Om ikke alle disse trinnene, så kommer jeg nok til å trene. Jeg elsker å danse. Men jeg kommer kanskje ikke til å fortsette på dette nivået, erkjenner han til Seher.no.

Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Raste ned i vekt under «Skal vi danse»

Se video med Einar Gelius her:

[obj:media:8969]Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer