PRESSE-BOIKOTT: Otto Jespersen var til stede under TV 2s vårlansering, men nektet å snakke med pressen om sitt eget program. Foto: SCANPIX
PRESSE-BOIKOTT: Otto Jespersen var til stede under TV 2s vårlansering, men nektet å snakke med pressen om sitt eget program. Foto: SCANPIX Vis mer

Nekter å snakke med pressen

Den norske komikeren boikottet mediene på TV 2s egen lanseringsfest.

SEHER.NO: Torsdag gikk den store vårlansering hos TV 2 av stabelen, og blant overraskelsene var blant annet at Otto Jespersen er tilbake på skjermen etter jul.

Komikeren, som tidligere har ledet "Torsdagsklubben" og "Rikets røst" og som har hatt suksess med egne sceneshow, skal nå nemlig lede programmet "Otto helt privat". Men mens de fleste av TV 2s profiler under lanseringen snakket åpent om sine programmer, ville ikke Otto Jespersen snakke med noen. Selv om han var til stede under tilstelningen.

Tidligere i år måtte Jespersen tåle mye kritikk i Presse-Norge etter de mye omtalte jødemonologene i "Torsdagsklubben", mens TV 2 også ble felt i Pressen Faglige Utvalg (PFU) for de samme monologene. Kort tid etterpå ble det kjent at hverken "Riket Røst" eller "Torsdagsklubben" fikk fornyet tillit av kanalen.

Kritikken som kom den gang er derimot ikke årsaken til at han nå ikke vil snakke, får Seher.no opplyst fra TV 2-hold.

- Otto føler at man er for tidlig i prosessen til å kommentere noe ennå. Han har ikke noe konkret å si, men kommer sterkere tilbake senere, forteller informasjonsansvarlig for "Otto helt privat", Bjarne Laastad til Seher.no.

Foreløpig er det ikke satt premieredato for den norske komikerens nye program. Men ifølge Laastad skal han altså kommentere sitt eget program når tiden er moden.

- Hvorfor kunne ikke Otto snakke når de andre profilene gjorde det, Bjarne?

- Alle andre ville snakke, ja. Men Otto Jespersen ønsket som sagt ikke det. Det ligger ikke mer bak, han følte bare at han ikke hadde noe å melde, og da er det bedre - også for journalistene - at han snakker om det senere, sier Laastad til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Alex drakk og kjørte bil på TV