UNNGÅR HVERANDRE?: Det er uvisst hva som var årsaken til at Mary-Kate Olsen og kunstneren Nate Lowman brøt deres forhold tidligere i år. I helgen gjorde kjendistvillingen sitt ytterste for å unngå eksen på fest i New York.  Foto: All Over Press
UNNGÅR HVERANDRE?: Det er uvisst hva som var årsaken til at Mary-Kate Olsen og kunstneren Nate Lowman brøt deres forhold tidligere i år. I helgen gjorde kjendistvillingen sitt ytterste for å unngå eksen på fest i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Nekter å snakke med eksen

- De to hadde null kontakt.

SEHER.NO:  I fjor høst var superstjernen Mary-Kate Olsen (24) i Oslo, i forbindelse med sin daværende kjæreste, Nate Lowmans (31), utstilling, «The Natriot Act», på Astrup Fearnly Museet.

Kort tid etter Norges-besøket hevdet flere amerikanske medier at paret, som ble sammen i 2008, hadde forlovet seg. Men i februar i år kom nyheten om at forholdet hadde tatt slutt.

Selv om de to har valgt å ikke si noe om årsaken til bruddet, ser det ikke ut til at det var helt ukomplisert.
 
Ifølge The New York Post tyder alt på at forholdet mellom eksene er anstrengt, og i helgen gjorde Mary-Kate sitt beste for å unngå Nate, da hun gjestet the Arizona Ice Tea after-party for Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes på Jane Hotel i New York.
 
Kjendistvillingen skal ha stoppet innom festen for å se bandet. Men da hun så eksen, skal hun ha snudd og gått en annen vei.

- Uten å få øyekontakt eller si et ord, snudde Mary-Kate og gikk en annen vei. De to hadde null kontakt, sier et øyenvitne.

Mary-Kate skal deretter ha fortsatt festen og latt som ingenting.

- Mary-Kate lo, danset og hadde det kjempegøy med venner, mens Nate satt og slappet av ved bordet, sier kilden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå er hun singel igjen