Nekter å slanke seg under graviditeten

- Jeg spiser alt jeg vil, sier Drew Barrymore.

TRE BLIR FIRE: Barrymore gleder seg til å gi datteren en lillesøster.  Foto: FameFlynet
TRE BLIR FIRE: Barrymore gleder seg til å gi datteren en lillesøster. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Drew Barrymore (38) avslørte i november at hun og ektemannen Will Kopelman igjen er i lykkelige omstendigheter.

Paret, som fra før har datteren Olive (1), blir snart storesøster til nok en liten jente.

GODE VENNER: Drew Barrymore og komiker Ellen DeGeneres har lenge vært gode venner. Her sammen med Barrymores datter Olive. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Drew Barrymore og komiker Ellen DeGeneres har lenge vært gode venner. Her sammen med Barrymores datter Olive. Foto: Stella Pictures Vis mer

Da Barrymore nylig gjestet «The Ellen Show» fortalte skuespilleren om sine mange «cravings» nå som hun er gravid. Filmstjernen fortalte samtidig at hun overhodet ikke er opptatt av å holde vekta og fasongen under svangerskapet.

- Jeg spiser alt det jeg ønsker, noe som ikke akkurat er sunt. Jeg er litt større denne gangen enn det jeg var forrige gang. Da jeg var hos legen sist ba han meg roe ned litt på inntaket, sa Barrymore til Ellen Degeneres ifølge People.com.

- Jeg tenkte: «Virkelig? Jeg trodde alt hadde gått etter planen». Jeg kommer fremdeles inn i mine favorittbukser, det gjør vondt når jeg bruker de, men jeg kommer ned i de. Jeg poserer aldri foran speilet. J

- eg er bare så fantastisk og avslappet når det kommer til sånne ting. Jeg har lyst til å kose meg med pastaen nå, ikke senere. Hvilken rolle spiller vel 5 kilo?, fortsetter filmstjernen på talkshowet.

Stort slankepress

Barrymores innstilling er i sterk kontrast til blant annet superblogger Caroline Berg Eriksen (26) som i vinter ble mor til lille Nelia.

OMTALT: Blogger Caroline Berg Eriksen har høstet både kritikk og ros for undertøysbildet hun la ut av seg selv fire dager etter hun fødte datteren Nelia.  Foto: Privat
OMTALT: Blogger Caroline Berg Eriksen har høstet både kritikk og ros for undertøysbildet hun la ut av seg selv fire dager etter hun fødte datteren Nelia. Foto: Privat Vis mer

Underveis i svangerskapet var det ikke lett å se at Berg-Eriksen hadde lagt på seg noen kilo og kun fire dager etter fødselen var «Fotballfruen» tilbake i toppform.

Bildet hun postet på Instagram skapte debatt både i Norge og i utlandet.

Droppet festen - spiste pizza

Filmstjernen var nylig på plass da film og TV-bransjen hyllet seg selv på prisutdelingen Golden Globe i Los Angeles. Etter en velfortjent feiring valgte Barrymore å droppe den lukseriøse festen for pizzabiter på den lokale pizzarestauranten.

Nekter å slanke seg under graviditeten

Skuespilleren la ut bilde av seg selv og den uglamorøse middagen på Instagram med tittelen «Pregnant pizza».

I motsetning til mange andre Hollywood-mødre, som starter jobben med å bli kvitt kiloene de la på seg under svangerskapet med én gang ungen er ute, har ikke Drew hast med å komme tilbake igjen til normalen.

- Jeg jobber med det, men stresser overhode ikke. Vi lever i et samfunn hvor alle er sånn: «Se hvor fantastisk hun ser ut to uker etter fødselen!».

Det orker jeg ikke å være en del av. Jeg vil ikke være på det hamsterhjul-kjøret. Det er helvete, uttalte Barrymore åpenhjertig etter den første graviditeten i februarutgaven av det amerikanske magasinet Good Housekeeping.

LYKKELIG: Drew Barrymore er svært lykkelig sammen med ektemannen Will Kopelman. Paret giftet seg sommeren 2012. Foto: All Over Press
LYKKELIG: Drew Barrymore er svært lykkelig sammen med ektemannen Will Kopelman. Paret giftet seg sommeren 2012. Foto: All Over Press Vis mer

Barrymore giftet seg med kunstkonsulenten Kopelman sommeren 2012 i deres hjem i Montecito i California. 38-åringen var gravid med lille Olive da hun ble smidd i hymnens lenker.

LES OGSÅ:   Strålte omkapp på Golden Globe-festen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer