Nekter å skille seg fra Mariah Carey

Den nyforlovede sangstjernen skal være desperat etter å bli kvitt eksmannen Nick Cannon, som ikke vil gi slipp.

FORTSATT GIFT: To år etter bruddet er Mariah Carey og Nick Cannon fortsatt gift. Årsaken skal være at Nick nekter å signere skilsmissepapirene fordi han fortsatt har følelser for ekskjæresten.  Foto: Pa Photos
FORTSATT GIFT: To år etter bruddet er Mariah Carey og Nick Cannon fortsatt gift. Årsaken skal være at Nick nekter å signere skilsmissepapirene fordi han fortsatt har følelser for ekskjæresten. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 kom nyheten om at sangstjernen Mariah Carey (46) og hennes skuespillerektemann Nick Cannon (35) gikk hver til sitt.

Paret var gift i syv år og sammen har de tvillingene Monroe og Maroccan (5).

Nå planlegger Mariah nytt bryllup med milliardær-kjæresten James Packer (48). Det er bare et problem. Hun er fortsatt gift med Nick.

Cannon kvier seg, ifølge TMZ, for å signere skilsmissepapirene.

- Mariah har prøvd å overtale ham til å skrive under, men han nekter og forteller ikke hvorfor, skriver nettsiden.

Angrer på bruddet

Nick søkte om skilsmisse i desember 2014. Begge parter var enige om delt omsorgsrett for barna, og fordeling av eiendommer. Lenge så det ut til å bli et lite komplisert brudd.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Sommeren 2014 tok forholdet mellom Mariah Carey og Nick Cannon slutt. De to giftet seg i 2008.  Foto: Ap
BRUDD: Sommeren 2014 tok forholdet mellom Mariah Carey og Nick Cannon slutt. De to giftet seg i 2008. Foto: Ap Vis mer

Kilder nær stjernen hevder nå at han fortsatt har følelser for sin berømte eks, og frykter det blir for smertefullt å se henne gift med en annen mann.

- Selv om han først ønsket seg skilsmisse, elsker han fortsatt Mariah og vil ikke gi slipp på henne. Han vil heller ikke at hun skal gifte seg med Packer, melder TMZ.

Gratulerte eksen

Eks-paret har frem til nå holdt en god tone og til og med feiret flere høytider sammen for barnas skyld.

Nå skal «Honey»-sangeren derimot være rasende fordi Nick setter en bremser på bryllupsplanene hennes. I januar ble det kjent at Mariah var forlovet med Packer, og en av de første til å gratulere var Cannon.

- Gratulerer til Mariah og James. Måtte Gud velsigne deres fremtidige union, skrev Nick med emneknaggene «flotte mennesker» og «flott par»​.

NYTT BRYLLUP: Mariah skal stå brud for tredje gang når hun gifter seg med forloveden James Packer.  Foto: wenn.com
NYTT BRYLLUP: Mariah skal stå brud for tredje gang når hun gifter seg med forloveden James Packer. Foto: wenn.com Vis mer

Styrtrik forlovede

Careys nye utkårede er den steinrike forretningsmannen James Packer. I september i fjor viste paret seg sammen på den røde løperen for første gang, på «The Intern»-premieren i New York.

Den gang så de to svært lykkelige ut, og i etterkant har forholdet tydeligvis blitt mer seriøst.

Før jul reiste paret og Careys to barn til skiparadiset Aspen, og nyttårsaften ble feiret i Packers hjemland Australia.

Dette blir Mariah Careys tredje ekteskap. I 2008 giftet hun seg med skuespiller Nick Cannon og fra 1993 til 1998 var hun gift med musikksjef Tommy Mottola (66).

LES OGSÅ: Letter på sløret om frieriet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer