Nekter å skifte bleier på datteren

- Han ville gjort det hvis det var en nødsituasjon, avslører Kim Kardashian.

STOLTE FORELDRE: Kim Kardashian roser Kanye West opp i skyene når det kommer til farsrollen.
STOLTE FORELDRE: Kim Kardashian roser Kanye West opp i skyene når det kommer til farsrollen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For syv måneder siden ble Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) foreldre til lille North «Nori» West.

Nå skryter realitystjernen av at forloveden er en fantastisk far for datteren. At han ikke hjelper til med bleieskift synes hun er helt i orden.

- Helt ærlig så er han den mest fantastiske faren. Han elsker henne så høyt, forteller Kim til programleder Ellen DeGeneres fredag, ifølge Contactmusic.com.

- Han dro akkurat ut av byen, så jeg sender ham bilder og videoer av henne hver dag. Han sier: «Hun har vokst så mye!» og jeg bare: «Kjære, det har kun gått en dag. Det er ikke mye som har forandret seg», ler hun.

Men når det kommer til det daglige stellet av datteren, så er det Kim som står for det meste.

- Han er ikke den type mann som skifter bleier, og det er helt i orden. Men han ville gjort det hvis det var en nødsituasjon.

- Jeg vet det høres rart ut, men jeg elsker å tilbringe tid med henne når hun ligger på stellebordet. Hun snakker så mye og jeg setter virkelig pris på knytte sterkere bånd med henne, sier 33-åringen.

Kanye West er ikke den eneste kjendisfaren som dropper bleieskift.

Tidligere har Matthew MacConaughey sagt at det er kona Camila tar seg av den delen hjemme hos dem, og Marte Kroghs samboer, finansmilliardæren Jan Haudemann-Andersen, holder seg også unna stellebordet.

LES OGSÅ: Kanye West angrep tenåring etter rasistisk kommentar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer